Mark Comer, Double Presidential Executive Suomeen!

Mark Comer rakastaa musiikkia ja moottoripyöriä. Hän on soittanut Rock'n Rollia ja ajanut moottoripyörällä melkein joka maanosassa. Mark lähti mukaan Synergy liiketoimintaan v. 2002 kuultuaan tästä Dan Higginsonilta. Kesällä 2008 Mark saavutti ensimmäisenä Synergyn historiassa Double Presidential Executive-tason.

Jo ennen Synergyä Mark oli ansainnut miljoonansa perustettuaan useita startup-yhtiöitä eri toimialoille. Synergy Worldwidesta on tullut Markin kaikkein menestynein liiketoiminta. Markin motto on "Leave a Legacy" ja hän näyttää esimerkkiä, miten jälkipolville on mahdollista luoda parempaa maailmaa.


Markia innostaa Synergyssä eniten juuri se, miten tässä pystyy vaikuttamaan positiivisesti ihmisten elämään. "Olen ollut liike-elämässä 22 vuotta ja Synergy on ainoa liiketoiminta, jossa olen pystynyt vaikuttamaan positiivisesti ihmisten hyvinvointiin vain kertomalla heille tästä asiasta. Tämä on todella ainutlaatuinen mahdollisuus auttaa ihmisiä voimaan paremmin", Mark kertoo.

Vuonna 2008 Mark perusti 5 Star Legacy säätiön, joka on voittoa tavoittelematon organisaatio. Säätiön tavoitteena on vähentää köyhyyskierrettä. 5 Star Legacy säätiö on ollut mukana tukemassa mm. tsunamin uhreja Japanissa sekä orpokoteja Indonesiassa.

Mark julkaisi hiljattain kirjan "Discoveries of Accidental Guru" 100 oppituntia bisneksen rakentamiseen ja henkilökohtaiseen menestykseen. Tähän kirjaan Mark on koonnut ne asiat, jotka ovat auttaneet häntä miljoonabisnestensä rakentamisessa. Hän itse hyödyntää näitä periaatteita myös Synergy liiketoimintansa rakentamisessa.

Markin mielestä Synergyä parempaa bisnesmahdollisuutta ei ole. "Tee kaikkesi kasvattaaksesi liiketoimintaasi - kouluttaudu ja opettele yhtiö, tuotteet sekä Synergyn tarjoama mahdollisuus ja sitten työskentele kunnes olet tavoitteessasi. Hyödyt siitä lopun elämääsi!" Mark kannustaa.

Rekisteröidy napsauttamalla tästä

CONVERSATION

Instagram

Follow Us