2012 Euroopan huipputapaaminen – Hakan Cetin

Tiiminjäsenet eri puolilta maailmaa kokoontuvat kouluttautumaan ja jakamaan kokemuksiaan Kööpenhaminaan Euroopan konferenssiin. Tule kuulemaan menestyneitä huippujohtajia, lääkäreitä, terveysalan asiantuntijoita sekä Synergy-yhtiön johtoa. Konferensissa opit lisää sydämen terveydestä ja siihen liittyvistä asioista sekä saat kokonaiskäsityksen siitä, että Synergy WorldWide on tässä alansa edelläkävijä. Lue lisää konferenssin puhujista ja varmista paikkasi vuoden 2012 Euroopan konferenssista jo tänään.

Hakan Cetin, Emerald Executive

Emerald Executive Hakan Cetin kiinnostui Synergy WorldWidesta samantien kuultuaan asiasta Presidential Executive William Martinilta. Hakan kertoo, "Tällä kertaa jokin tuntui erilaiselta ja olin valmis uusiin haasteisiin, mutta halusin olla varma asiasta." Niinpä Hakan matkusti Yhdysvaltoihin Synergyn pääkonttorille, jossa hän tapasi Synergyn pääjohtajan ja perustajan, Dan Higginsonin. "Tavatessani ensi kertaa Danin tiesin, että hän on rehellinen mies ja että hän tekisi kaikkensa Synergyn tiimin jäsenten hyväksi." Hakan jatkaa, "Dan on ihminen, johon voin luottaa. Danin motto onkin: Ensin tulevat ihmiset, sitten raha."

Tapaamisen jälkeen Hakan kirjautui Synergyyn ja aloitti heti työt. Hän asuu tällä hetkellä Itävallassa ja hänen liiketoimintansa on kasvussa, mikä tekee hänestä arvostetun johtajan Euroopassa. "Synergyn kautta olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin ja se tekee minut onnellisemmaksi kuin raha," Hakan sanoo. Mikä sitten on hänen menestyksensä taustalla? Hakan uskoo menestyksensä johtuvan hänen koulutuksesta ja henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Innolla tapaamistamme Kööpenhaminassa odottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us