2x2 Tiiminrakentaja -bonuskampanja

KÄTEISBONUS

2x2 bonuskampanjasta saat palkkion joka kerta kun saavutat pätevöitymiskriteerit. Tässä palkkiossa ei ole mitään rajoitusta sen suhteen miten monta kertaa voit sen ansaita eli voit ansaita siitä rajoittamattomasti.

Tässä tarkennus 2x2 bonuskampanjan sanastoon.

2x2 ryhmän rakentaminen

2x2 ryhmä on rakentunut kun olet henkilökohtaisesti sponsoroinut yhden uuden tiimin jäsenen ja sen jälkeen auttanut häntä itse sponsoroimaan kaksi uutta tiimin jäsentä - eli tämä on yksi ryhmä. Jotta ansaitset 2x2 bonuksen sinun tulee rakentaa onnistuneesti kaksi 2x2 ryhmää. Alla havainnollistetaan tämä visuaalisesti.1) Sponsoroit syyskuussa henkilökohtaisesti Minnan sekä Riston ja he tekevät silloin aktivointitilauksensa.


2) Lokakuussa autat sekä Minnaa että Ristoa sponsoroimaan henkilökohtaisesti kaksi uutta ihmistä, jotka tekevät aktivointitilauksensa ja samassa kuussa pätevöidytte Minnan ja Riston kanssa omilla autoship tilauksillanne.


3) Onneksi olkoon! Olet saanut rakennettua kaksi 2x2 ryhmää.


Bonuksen maksaminen

2x2 bonus maksetaan kuukausittain! 

Ansaitaksesi 2x2 bonuksen tulee sinun sekä molemmissa ryhmissä olevien tiimin jäsenten olla autoship pätevöityneitä vähintään standarditasolla sen kuukauden aikana, jolloin molemmat 2x2 ryhmät ovat valmiita.

Tiimin jäsenten 2x2 bonukset määräytyvät markkina-alueiden mukaan alla olevan listan mukaisesti:


Voit ansaita tämän bonuksen joka kerta kun sponsoroit kaksi uutta tiimin jäsentä ja autat heitä molempia sponsoroimaan kaksi. Tämä kampanja on Euroopassa asuville tiimin jäsenille, jotka sponsoroivat tiimin jäseniä Euroopassa. Jos sponsoroit ihmisiä muilta Synergyn markkina-alueilta, saat bonuksia kyseisen maan Starttibonuskäytäntöjen mukaisesti.

*Huom! Autoship tulee olla päällä, jotta bonuksia voi ansaita.

Synergy haluaa tämän kampanjan myötä palkita tiimityöskentelyä ja samalla maksaa sinulle lisäansioita!

Olethan yhteydessä Synergy asiakaspalveluun, jos haluat kysyä jotain uudesta bonuskampanjasta.

Click here to view the 2x2 Business Builder Webinar - English
Click here to download the 2x2 Business Builder PowerPoint - English

CONVERSATION

Instagram

Follow Us