2012 Euroopan huipputapaaminen – William Martin

Tiiminjäsenet eri puolilta maailmaa kokoontuvat kouluttautumaan ja jakamaan kokemuksiaan Kööpenhaminaan Euroopan konferenssiin. Tule kuulemaan menestyneitä huippujohtajia, lääkäreitä, terveysalan asiantuntijoita sekä Synergy-yhtiön johtoa. Konferensissa opit lisää sydämen terveydestä ja siihen liittyvistä asioista sekä saat kokonaiskäsityksen siitä, että Synergy WorldWide on tässä alansa edelläkävijä. Lue lisää konferenssin puhujista ja varmista paikkasi vuoden 2012 Euroopan konferenssista jo tänään.

William Martin, Presidential Executive

Presidential Executive William Martin liittyi Synergy WorldWideen välittömästi ja ryhtyi töihin saman tien ymmärrettyään minkä mahdollisuuden yhtiö pystyi hänelle tarjoamaan. Williamin sinnikkyys, positiivinen asenne ja luottamus Synergy liiketoimintaan tuottivat tuloksia. William sanoo, että Synergy WorldWiden tuoma taloudellinen vapaus on todella suuri lahja. Hän jatkaa, että Synergy tarjoaa aidosti mahdollisuuden residuaalituloihin sekä vapauden valita oman elämäntyylin, koska ihmiset haluavat käyttää näitä upeita tuotteita ja kulutustuotteina näitä ostetaan lisää uudestaan ja uudestaan. Kenenkään ei myöskään tarvitse olla huolissaan Synergyn tulevaisuudesta, koska fantastisten tuotteiden ja Nature’s Sunshine Products yhteistyön ansiosta Synergy WorldWide on vakaalla pohjalla tulevaisuudessakin, William muistuttaa.

Williamin oma elämän laatu parani Synergy liiketoiminnan ansiosta ja tästä innostuneena hän on sitoutunut kertomaan Synergy WorldWiden tarjoamasta mahdollisuudesta koko Euroopassa.

Innolla tapaamistamme Kööpenhaminassa odottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us