2012 Euroopan huipputapaaminen – Mads ØstvangTiiminjäsenet eri puolilta maailmaa kokoontuvat kouluttautumaan ja jakamaan kokemuksiaan Kööpenhaminaan Euroopan konferenssiin. Tule kuulemaan menestyneitä huippujohtajia, lääkäreitä, terveysalan asiantuntijoita sekä Synergy-yhtiön johtoa. Konferensissa opit lisää sydämen terveydestä ja siihen liittyvistä asioista sekä saat kokonaiskäsityksen siitä, että Synergy WorldWide on tässä alansa edelläkävijä. Lue lisää konferenssin puhujista ja varmista paikkasi vuoden 2012 Euroopan konferenssista jo tänään.

Mads Østvang, Diamond Executive

Tutustuessaan Synergyyn Diamond Executive, Mads Østvang kävi läpi ja arvioi Synergyn yhtiönä, sen tuotteet, palkkiojärjestelmän sekä ajoituksen. Hän huomasi yhtiön olevan erittäin korkeatasoinen ja vahva kaikilla neljällä alueella. "Aloimme testata tuotteita yhdessä tällä alalla menestyneiden ihmisten kanssa ja kokemukset olivat todella hyvät, joten lopulta päätimme sitoutua Synergyyn", Mads kertoo.

Synergy on muuttanut Madsin elämää toisellakin tavalla; tuotteet ovat antaneet hänelle uutta voimaa ja energiaa. Mads jatkaa, "Tuntuu siltä, että minulla olisi yhtä paljon voimaa kuin parikymppisenä ja minuun teki erityisen suuren vaikutuksen se, miten tuotteet vaikuttavat urheilusuorituksiin. Olen todella onnellinen nähdessäni, miten niin monet ihmiset ovat saaneet tuotteista iloa elämäänsä. Nautin matkustamisesta ja ihmisten tapaamisesta, enkä koskaan väsy kuuntelemaan ihmisten fantastisia kokemuksia tuotteistamme. Ja juuri näiden kokemusten ansiosta, mitkä minulla on Synergyn tuotteista, yhtiöstä ja liiketoiminnasta saavat minut vakuuttuneeksi, että olen ehdottomasti valinnut oikean yhtiön!"

Innolla tapaamistamme Kööpenhaminassa odottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us