Uusia lisäyksiä Synergyn Pulse sivustolla


Olemme tehneet muutamia lisäyksiä Pulse-nettitoimistoon Euroopan markkinoihin liittyen. Näistä lisäyksistä on varmasti apua Synergy liiketoiminnan rakentamisessa ja kansainvälistymisessä.

Kuvat

Etsitkö sopivia kuvia tai logoja powerpoint-esitykseen, käyntikortteihin tai julisteisiin?

Tiiminjäsenet ovat usein kysyneet mitä tuotteiden kuvia, Synergy logoja sekä valokuvia voisi käyttää materiaaleissa. Nyt kuvat ovat helposti jokaisen ulottuvilla. Ne löytyvät Pulsesta kohdasta Työkalut -> Kuvat.

Käy vaikka heti katsomassa! >>

(saatavilla JPG, PNG ja PDF-muodossa)


Videot, esitteet ja lomakkeet

Tiiminjäsenet pääsevät nyt helposti hyödyntämään eri kielisiä esitteitä, lomakkeita ja videoita. Tämän uudistuksen tavoitteena on helpottaa eri maissa olevien ihmisten kanssa työskentelyä.

Alla olevat materiaalit löytyvät Pulsesta Työkalut -kohdasta.

Europe Videot

Synergy Corporate Tour video sekä Laadunvarmistus –videot ovat nyt ladattavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi, saksaksi ja espanjaksi.

The Prosper video on ainoastaan saatavilla englanninkielisenä.

Europe lomakkeet

Eri maiden lomakkeet ovat nyt ladattavissa PDF-muodossa.

Europe lomakkeet –kohdasta löytyy Suomen, Ruotsin, Saksan, Englannin, Norjan, Itävallan Espanjan ja Hollannin lomakkeet.

Europe esitteet

Eri maiden tuote-esitteet sekä Synergyn laadunvarmistus-kirjanen ovat nyt ladattavissa PDF-muodossa. Jokaisen maan kohdalla on ne tuotteet, jotka markkinoilla on tällä hetkellä saatavilla.

Tällä hetkellä saatavilla seuraavien maiden esitteet: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa, Englanti, Irlanti, Espanja, Hollanti ja Itävalta.

Kirjaudu Synergy Pulse-sivustolle tutustumaan uudistuneeseen materiaaliin Työkalut-kohdassa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us