Euroopan Kesäkampanja

Synergyn kesäkampanja tuo lisäbonuksia tiiminjäsenille ja auttaa sinua rakentamaan vahvan Synergy liiketoiminnan. Tämä kampanja on voimassa keskäkuu-elokuu, 2012 ja on kattaa kaikki Euroopan Synergy markkina-alueet.

Ilmainen sisäänpääsy Euroopan konferenssiin

Jokainen tiiminjäsen Euroopassa, joka pätevöityy kampanjakauden aikana ensimmäistä kertaa Bronze-tasolle, ansaitsee ilmaisen sisäänpääsylipun Euroopan konferenssiin 6.-8.9.2012 (arvo 189 €) Kööpenhaminaan. (edellytys, että autoship-tilaus on käsitelty kyseisen kuukauden aikana).

Huom! Mikäli olet jo rekisteröitynyt konferenssiin ja ansaitset ilmaisen sisäänpääsyn, voit tuoda palkintolipullasi vieraan mukanasi tapahtumaan.

Käteisbonus

Jokainen tiiminjäsen Euroopassa, joka pätevöityy kampanjakauden aikana ensimmäistä kertaa Silver, Gold tai Team Leader tasolle sekä ylläpitää tuon tason tai pätevöityy korkeammalle tasolle myös seuraavan kuukauden aikana ansaitsee liitteenä olevan taulukon mukaisen bonuksen, jos heidän autoship tilaukset on käsitelty pätevöitymiskuukausina ja he osallistuvat Euroopan konferenssiin.

Sponsoribonus

Synergyn palkkiojärjestelmä kannustaa yhdessä tekemiseen ja tiimityöhön. Sponsori, jonka henkilökohtaisesti sponsoroima tiiminjäsen ansaitsee käteisbonuksen, palkitaan sponsoribonuksella. Sponsoribonus maksetaan vain mikäli sponsori osallistuu Euroopan konferenssiin ja hänellä on autoship-tilaus käsiteltynä molempina pätevöitymiskuukausina.


Huom! Käteis- ja sponsoribonukset lasketaan kumulatiivisesti ja maksetaan konferenssin jälkeen.

Puhelinkonferenssi liittyen Euroopan kesäkampanjaan

CONVERSATION

Instagram

Follow Us