Online-myyntipolitiikka

Synergy WorldWide on saanut viime kuukausien aikana useita ilmoituksia tiimijäsenistä, jotka myyvät Synergyn tuotteita online-verkkokaupassa. Synergyn käytännöissä ja menettelytavoissa on selkeästi ilmoitettu, että Synergy ei anna lupaa tuotteidensa myyntiin eBay-, Amazon- tai muissa verkkokaupoissa.

Synergy on luomassa yhtenäisiä internetsivustoja Euroopan kaikille markkina-alueille. Ennen kyseisten sivustojen valmistumista tiimijäsenet eivät saa perustaa omia internetsivustojaan myyntiä varten; tämän vuoksi heidän on jatkettava toimintaa suoraan Synergy WorldWiden kanssa. Ohessa ovat usein kysytyt kysymykset (UKK), joiden avulla voit selvittää yleisimpiä huolenaiheita.

Jos tarvitset tarkempia tietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Arvostamme yhteistyötäsi sääntöjemme ja menettelytapojemme noudattamisessa.

Uuden jäsenen useimmin kysytyt kysymyksetInternetin käyttö

K: Voivatko tiimijäsenet myydä Synergyn tuotteita online-myyntinä? 
V: Eivät. Synergy ei anna lupaa tuotteidensa myyntiin eBay-, Amazon- tai muissa verkkokaupoissa.

Palautuskäytäntö

K: Voinko palauttaa tuotteet Synergy WorldWidelle?
V: Kyllä. Tiimijäsenet voivat palauttaa tuotteet koeajan jälkeen, ja palautus hyvitetään 100-prosenttisesti. Tämä kuuluu osana rahojen palautustakuuseen, jonka ansiosta uudet tiimijäsenet voivat kokeilla tuotteita riskittömästi. Seuraavista tilauksista tiimijäsenet ovat oikeutettuja saamaan takaisin 90 prosenttia käyttämättömien tuotteiden hinnasta. Kaikki tuotepalautukset pitää tehdä 90 päivän kuluessa tuotteen ostosta. Toimituskuluja ei korvata.

K: Miten palautan tuotteen?
V: Jotta tiimijäsen voisi palauttaa tuotteen Synergy WorldWidelle, hänen pitää soittaa asiakaspalveluun ja pyytää tuotteen palautusnumero (RMA, return merchandise authorization). Asiakaspalvelu antaa tiimijäsenelle palautusohjeet. Kun palautettava tuote on vastaanotettu, tiimijäsen saa siitä hyvityksen. Hyvitykset maksetaan alkuperäisellä maksutavalla.

Kansainvälinen myynti

K: Voidaanko tuotteita myydä maihin, joissa Synergy WorldWide ei ole vielä aloittanut toimintaansa?
V: Ei. Tuotteita voi myydä ainoastaan siinä maassa, jossa ne on ostettu.

Jälleenmyyntiyritykset

K: Voiko tuotteita myydä jälleenmyyntiliikkeessä, esim. kaupassa, apteekissa tms?
V: Ei. Tuotteita voidaan myydä ainoastaan sellaisissa palveluja myyvissä yrityksissä, joissa tiimijäsen on itse paikalla, esim. lääkärin vastaanotolla, kuntosalilla tai kauneudenhoitoalan yrityksissä. Tähän pitää saada Synergy WorldWide -yhtiön etukäteishyväksyntä.

Alalinjan määritys (vilpillinen kilpailu)

K: Saavatko tiimijäsenet rekrytoida tiimijäseniä toisesta alalinjasta?
V: Eivät. Tiimijäsenet eivät saa yrittää houkutella tiimijäseniä siirtymään alalinjalta toiselle.

K: Saavatko tiimijäsenet pyytää muita tiimijäseniä liittymään johonkin muuhun kuin Synergy WorldWiden liiketoimintaan?
V: Eivät. Aktiivisia tiimijäseniä ei voida rekrytoida Synergy WorldWiden lisäksi muihin verkostomarkkinointi- tai suoramyyntiyrityksiin.

Sopimusedut

K: Saako tiimijäsenellä olla useampia kuin yksi Synergy WorldWiden tili?
V: Ei. Tiimijäsenellä saa olla vain yksi Synergy WorldWiden tili.

K: Saako tiimijäsenellä olla sekä yksityinen tili että yritystili?
V: Ei. Tiimijäsen ei voi hyödyntää samanaikaisesti sekä yritystiliä että yksityistä tiliä. Tiimijäsenellä saa olla vain yksi Synergy-tili.

K: Voiko saman talouden jäsenillä, esimerkiksi avio- tai avopuolisoilla tai muuten yhteisessä taloudessa elävillä, olla erilliset tilit?
V: Kyllä, mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että heillä on sama sponsori ja he ovat samassa alaisryhmässä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us