Synergyn Vuosittainen JohtajuuskoulutusSynergyn vuosittainen johtajuuskoulutus järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa pari viikkoa sitten Hotelli Siikarannassa, Espoossa.

Tähän ensimmäiseen koulutukseen pääsivät poikkeuksellisesti kaikki Team Leader -tasolle pätevöityneet ja monet tekivätkin hurjan loppukirin pätevöityäkseen mukaan.


Johtajuuskoulutuksen sisällöstä vastasivat Pearl Executivet Eric & Kati Gammals ja Euroopan johtaja Bengt Emanuelsson oli kutsuttu mukaan päivien vetäjäksi. Suuren suosion saaneen yllätysluennon piti motivaatiokouluttaja Ilkka Koppelomäki, joka on yksi Uskalla Innostua -yhtiön perustajista.

Kahden päivän koulutus antoi paljon työvälineitä ja vinkkejä, jonka ansiosta Synergy-liiketoiminnan saa nostettua uudelle tasolle. Koulutuksen kruunasi Siikarannan maukas ruoka ja lämpöinen rantasauna. Innokkaimmat pääsivät myös uimaan ja heittämään talviturkkinsa virkistävään Siikajärveen.

Kiitos vielä kaikille osallistujille! Teidän ansiostanne Synergy on menestynyt Suomessa ja kasvaa vauhdilla monissa muissakin maissa.

Ensi vuonna Suomessa järjestetään Team Manager Akatemia-koulutus, johon pääsee mukaan kaikki Team Manager tasolle pätevöityneet. Jokaisen kannattaa jo nyt asettaa itselleen tavoitteeksi seuraavaan Team Manager Akatemia koulutukseen osallistuminen ja tehdä töitä sen eteen. Toivottavasti näemme siellä!

Menestystä ja tavataan pian!
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us