Summer Mentor Marathon -kampanja

Kasvata tiimiäsi ja ansaitse jopa 1 200 euroa bonusta! Kyllä vain – palkitsemme sinut tiimisi rakentamisesta. Lisäksi Summer Mentor Marathon -kampanjan aikana 1.7.–30.9.2023 rekisteröityvien ja myös aktivointitilauksen tekevien uusien tiimin jäsenten ei tarvitse maksaa aloitusmaksua (liiketoimintamaksua) ja he saavat maksuttoman toimituksen.KAMPANJA-AIKA

Summer Mentor Marathon -kampanja alkaa 1.7.2023 ja päättyy 30.9.2023. 
 

BONUSTEN ANSAITSEMINEN

  1. Kasvata tiimiäsi sponsoroimalla uusia tiimin jäseniä.
  2. Mentoroi tiimisi uusia jäseniä. Auta heitä saamaan liiketoimintansa käyntiin tekemällä seuraavassa kuussa vähintään 200 CV:n kestotilaus. Kaikkiin vähintään 200 CV:n kestotilauksiin sisältyy maksuton toimitus.
 
Muistathan varmistaa, että täytät Synergyn yleiset kampanjaehdot. Sinulla täytyy olla voimassa oleva kestotilaus, ja TC1-keskuksesi volyymin täytyy olla vähintään 200 CV jokaisessa pätevöitymiskuussa. 
 

BONUSSUMMAT

Kun kasvatat ja mentoroit tiimiäsi kampanja-aikana, bonuksesi määrä kasvaa. Enimmillään voit ansaita 1 200 euroa. Jokainen tiimin jäsen on tärkeä!

Vähintään 3 uutta sponsoroitavaa tiimin jäsentä: 200 €
Vähintään 6 uutta sponsoroitavaa tiimin jäsentä: 500 €
Vähintään 9 uutta sponsoroitavaa tiimin jäsentä: 1 200 €

Uusia tiimin jäseniä voi rekisteröidä syyskuun loppuun saakka, ja syyskuussa rekisteröidyt jäsenet voivat tehdä lokakuussa kestotilauksen, jota kampanjassa edellytetään. Kokonaistulokset lasketaan lokakuun komissiokuukauden lopussa ja maksetaan marraskuussa.Kampanjaehdot:
· Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen kestotilaus ja TC1-keskuksen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV kaikkina pätevöitymiskuukausina.
· Kampanja on voimassa rajoitetun ajan. Sen tarkoitus on kannustaa eurooppalaisia tiimin jäseniä kasvattamaan liiketoimintaansa ja omaksumaan hyviä käytäntöjä.
· Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa palkintoon, jota ei ole mainittu palkintoluettelossa.
· Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen maksuhetkellä moitteeton.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us