Kuuma Kesäale! Saat -40 % alennusta kesäsuosikeistasi

Vain rajoitetun ajan (PÄIVÄMÄÄRÄT TÄÄLLÄ mahdollisia yksityiskohtia varten), saat -40 % ALENNUKSEN valituista Synergy-suosikeista: SmartMeal, Collagen+, Collagen+ Beauty ja Immune Booster! Optimoi kesän hyvinvointiohjelmasi ja säästä samalla SUURIA summia.

Saatavilla sekä asiakkaille että Tiiminjäsenille, koskee sekä yksittäis- että monipakkauksia ja tarjous voidaan yhdistää myös Tilaa & Säästä -alennukseen. Jaa Tiimisi kanssa äläkä jää tästä paitsi!

LUE LISÄÄ TUOTTEISTA?


SmartMeal: Herkullinen ateriankorvikepirtelömme, joka sisältää tehokkaat 24 g proteiinia annosta kohden. Vegaaninen ja fiksu valinta optimaalisiin tuloksiin.

Collagen+: Parannetun kaavan ansiosta edistää normaalia proteiinisynteesiä sekä kollageenin tuotantoa koko kehossa.

Collagen+ Beauty: Auttaa muuttamaan, elvyttämään ja virkistämään ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi ensiluokkaisilla kalakollageenipeptideillä! Antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa todellista kauneutta sisältä ulospäin. Heinäkuun tuotteena voit nyt nauttia suuremmista säästöistä Kuuman Kesäalen kanssa. 

Immune Booster: Maukas marjanmakuinen juoma tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa solujasi oksidatiiviselta stressiltä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Huomautus:

· Tarjousalennus -40 % sovelletaan hintaan sekä vähennetään CV/QV arvosta.
· Huomaa, että tietyt tuotteet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Katso tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us