Euroopan syksyn kick-off-tapahtuma – illallinen Dan Higginsonin seurassa

Liity ”PARHAIDEN joukkoon” Barcelonassa!!!

Meillä on ilo ilmoittaa Euroopan uudesta kannustimesta: sinulla on nyt mahdollisuus ansaita paikka perjantaina 8. syyskuuta järjestettävälle ainutlaatuiselle illalliselle Synergy Worldwiden perustaja Dan Higginsonin seuraan!

Pöydässä on tilaa vain kymmenelle, joten kuinka voit ansaita ja varmistaa oman paikkasi?

Kelpoisuusvaatimukset:

Summer Mentor Marathonin yhteydessä Euroopan 10 parasta tiimiläisten rekrytoijaa (jotka täyttävät SMM:n kelpoisuusvaatimukset) kutsutaan viettämään ihanaa ja ikimuistoista iltaa Dan Higginsonin seuraan Barcelonassa.

Voittajilla on oltava vähintään seitsemän uutta sponsoroitua Tiiminjäsentä 1.7.–31.8.2023 välisenä aikana.

Tätä tilaisuutta ei yksinkertaisesti voi jättää väliin – ja aika alkoi jo (heinäkuun alusta)! NYT jos koskaan kannattaa auttaa muitakin löytämään Synergy-elämäntavan pariin. Onnea paikan metsästämiseen!


Huom.:
  Voittajien on oltava rekisteröityneitä osallistumaan syksyn kick-off-tapahtumaan ja saavuttava illalliselle ajoissa 8. syyskuuta.
· Uusilla heinä- ja/tai elokuun aikana rekisteröityneillä tiimin jäsenillä TÄYTYY olla vähintään 200 CV:n kestotilaus seuraavalle kuukaudelle Summer Mentor Marathonin vaatimusten mukaisesti.  
· Mitään kannustimen etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä niitä voi lunastaa ilmoitettujen kriteerien ulkopuolella.  Lopullisten voittajien on oltava hyvissä väleissä Synergy WorldWiden kanssa kannustimen saamisen aikaan.  Tasatuloksen sattuessa voittaja on henkilö, joka on saavuttanut kokonaismäärän ensimmäisenä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us