Miten SmartMeal-hyvinvointimatkasi on lähtenyt käyntiin?

Oletko yhtä innoissasi SmartMeal-ateriankorvikkeesta kuin mekin? Yhteinen matkamme on ollut mahtava, ja on ollut hauskaa seurata sosiaalisen median kampanjaan #mysmartmealjourney-tunnisteella osallistuneita käyttäjiä ja saada palautetta. 

Herkulliset reseptit, hauskat treenihaasteet ja tarinat onnistumisista ovat olleet loistavia inspiraation lähteitä. Olemme valtavan ylpeitä kaikista toisiaan tukevista Synergy-yhteisön jäsenistä. 

Muista myös, että tämä on vasta alkua – toivottavasti kaikki osallistujat myös jatkavat hyvinvoinnin tiellä. Täggääthän meidät jatkossakin (synergyworldwide.eu) ja käytät tunnistetta #MySmartMealJourney. 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja muiden kannustaminen terveisiin elintapoihin on palkitsevaa. Jo lukuisat ihmiset eri puolilla Eurooppaa pitävät huolta ravinteiden saannistaan ja terveydestään yksi ateriankorvikeannos kerrallaan. Kenet sinä innostat mukaan seuraavaksi? 
 Näin lunastat palkkiosi hyvästä työstä   

Kun olet suorittanut neljän tai kahdeksan viikon mittaisen #MySmartMealJourney-hyvinvointimatkasi ennen 19.9., toimi näin:

    1. Ilmoita osallistumisestasi ja esittele matkaasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  synergyeurope@synergyworldwide.com. Odotamme jo viestiäsi!
 
    2. Kun osallistumisesi on vastaanotettu ja hyväksytty, voit tilata asiakaspalvelun kautta maksutta ylimääräisen SmartMeal-ateriankorvikkeen tai kaksi. Lisäksi osallistut SmartMeal-hyvinvointiarvontaan, joka järjestetään 19.9. jälkeen.

            a. Kaikki neljän viikon matkan hyväksytysti suorittaneet osallistujat saavat YHDEN ylimääräisen SmartMeal-ateriankorvikkeen tilatessaan asiakaspalvelun kautta vähintään neljä SmartMeal-tuotetta.   

            b. Kaikki kahdeksan viikon matkan hyväksytysti suorittaneet osallistujat saavat KAKSI ylimääräistä SmartMeal-ateriankorviketta tilatessaan asiakaspalvelun kautta vähintään kahdeksan SmartMeal-tuotetta.   

 
Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun. 
 
Huom:  
DMuistathan lunastaa maksuttoman SmartMeal-ateriankorvikkeesi ennen 31.10. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us