Kölnin listalle kaksi uutta Synergy-tuotetta

Synergyllä on ilo ilmoittaa, että Collagen+ ja SmartMeal on lisätty Kölnin listalle ulkopuolisen tahon huolellisen analyysin jälkeen. 

Kölnin listalta urheilijat voivat tarkistaa, mitkä ravintolisät ovat sallittuja urheilukilpailuissa. Synergyn tuotteista listalla ovat olleet jo aiemmin ProArgi-9+, e9 ja FL-3X-geeli, ja nyt myös tehokkaat Collagen+ ja SmartMeal on hyväksytty listalle. Terveellisten elintapojen noudattaminen ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttaminen on siis entistäkin helpompaa. 

KÖLNIN LISTA

Kölnin lista kehitettiin Olympiastützpunkt Rheinland -harjoittelukeskuksessa, ja se on maailman ensimmäinen ja edelleen tärkein ravintolisien antidopingalusta. Kaikki listalle hyväksytyt tuotteet ovat läpäisseet etikettitarkastuksen ja ulkopuolisen tahon laboratorioanalyysin. Kaikkialla Euroopassa tunnettu Kölnin lista on sertifioitu luettelo tuotteista, jotka on testattu anabolisten steroidien, stimulanttien ja muiden dopingaineiden varalta ravintolisäanalyyseihin keskittyneessä laboratoriossa.


Lisätietoja saat osoitteesta koelnerliste.com.

Haluatko levittää tätä ilosanomaa? Jaa julkaisu napsauttamalla haluamaasi sosiaalisen median vaihtoehtoa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us