Synergyn Euroopan-Konferenssi 2021

Synergyn Euroopan-Konferenssi 2021 järjestetään 12.– 13.11. Yksi Synergyn vuoden tärkeimmistä päivämääristä on nyt päätetty. Kyse on tietysti virtuaalikonferenssimme ajankohdasta.


Varaa siis kalenteristasi:

Perjantai 12.11: 20.00 - 22.00 (EET)
Lauantai 13.11: 14.00 - 17.00 & 19.00 - 22.00 (EET)


Toki olisimme paljon mieluummin kokoontuneet joukolla Amsterdamiin. Osallistujien terveys ja turvallisuus ovat kuitenkin etusijalla, ja koska matkustamiseenkin liittyy tällä hetkellä epävarmuutta, siirsimme Amsterdamin-konferenssin vuoteen 2022.

Odotamme silti jo innolla, että pääsemme kertomaan Synergy Europen viimeisen vuoden huikeista saavutuksista virtuaalisesti.


Ohjelmassa on luvassa seuraavaa:

  • Kerromme uudesta tekniikasta ja julkistamme asiakasystävällisen verkkosivuston.
  • Alan menestyksekkäimmät toimijat jakavat vinkkejään.
  • Kerromme uusista inspiroivista tuotteista.
  • Juhlimme! Annamme tunnustusta kovasta työstä, uusien nimikkeiden saavuttamisesta ja muista hienoista aikaansaannoksista.
  • Kerromme, mitä vuonna 2022 on odotettavissa.


Euroopan eri maiden tilanteesta riippuen pystymme ehkä järjestämään vuoden 2021 konferenssin osittain pienissä ryhmissä. Palaamme yksityiskohtiin myöhemmin (jos rajoitukset sallivat kokoontumiset) – pysy siis kuulolla! 


Joukossa on voimaa – tehdään konferenssista yhdessä tähän mennessä suurin tapahtumamme! Oletko jo hankkinut liput Synergyn vuoden 2020/2021 Euroopan-konferenssiin?

Ei hätää, meillä on sinulle hyviä uutisia! Pääset lipullasi ensi vuoden Euroopan-konferenssiin. Kiitoksena kärsivällisyydestäsi, ymmärryksestäsi ja omistautumisestasi saat myös erikoislahjan vuoden 2022 Euroopan-konferenssissa. Lisäksi tiimisi jäsenille on tarjolla alennuslippuja ensi vuoden tapahtumaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Siellä ollaan valmiita auttamaan.

Huom. Jos pyydät lipu(i)stasi hyvitystä, et saa edellä mainittua lahjaa etkä alennusta lisälipuista. Jos kuitenkin tahdot hyvityksen Synergyn vuoden Amsterdamin-konferenssiin ostamistasi lipuista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us