#MySmartMealJourney

Tervetuloa hyvinvointimatkalle synergy worldwiden kanssa. SmartMeal-hyvinvointimatka – #MySmartMealJourney – sopii kaikille. Jokaisella on erilaiset pyrkimykset ja tavoitteet, joten myös jokainen matka on erilainen. Kirjoita muistiin omat tavoitteesi ja lähde kanssamme koko elämän mittaiselle matkalle, jonka päämääränä on tehdä parempia valintoja ja pitää huolta itsestään. Jos tiedät muita, joita asia voisi kiinnostaa, kutsu heidät matkalle kanssasi. Lisätietoja SmartMeal-on täällä.

Terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä, ja ne vaikuttavat suoraan elämänlaatuun. Kun vältät epäterveellisiä ruokia, tarjoat kehollesi laadukasta ravintoa ja vitamiineja ja pysyttelet aktiivisena, ero voi olla huomattava. Haasteet ja nopeatempoinen arki voivat hankaloittaa elintapojen muuttamista ja uusista tavoista kiinni pitämistä. Siksi Synergy Europella on ilo kutsua sinut mukaan yrityksen ensimmäiselle hyvinvointimatkalle. 

Voit valita joko neljän tai kahdeksan viikon matkan. Yhdessä voimme tukea ja kannustaa toisiamme ja oppia toisiltamme. Kun seuraat edistystäsi ja pidät kiinni tavoitteistasi, huomaat viikkojen kuluessa hankkineesi uusia taitoja ja hyviä tottumuksia, jotka vievät sinut lähemmäksi tavoitteitasi.  

Jotta matka olisi vielä hauskempi, Synergy Europen henkilökunta osallistuu haasteeseen kanssasi. Hyödyllisen tiedon, reseptien ja motivoivan sisällön ohella jaamme väläyksiä heidän kokemuksistaan. Tahdomme myös palkita kaikki, jotka osallistuvat haasteeseen aktiivisesti ja jakavat kokemuksiaan Instagramissa. Luvassa on viikkoarvontoja, ja neljän tai kahdeksan viikon virstanpylvään saavutettuasi saat tuotealennusta ja voit osallistua SmartMeal Wellness Journey  arvontaan. 

Tilaa siis SmartMeal-ateriankorviketta ja kerro kokemuksistasi Instagramissa viikoittain. Kun olet saavuttanut virstanpylvääsi, voit lunastaa tuotealennuksen ja arpasi.

Näin kerrot matkastasi: 

  1. Ensimmäinen julkaisu: Kun SmartMeal-toimituksesi saapuu, julkaise kuva itsestäsi sen kanssa. Kerro tavoitteistasi ja suunnitelmistasi. 
  2. Viikoittainen julkaisu (vähintään kerran viikossa): Kerro matkastasi Instagramissa. Mitä useampia julkaisuja teet, sitä paremmat ovat voittomahdollisuutesi viikkoarvonnoissa. 
  3. Virstanpylväsjulkaisu: Kun olet saavuttanut ensimmäisen virstanpylvääsi (neljän tai kahdeksan viikon jälkeen), jaa kuva itsestäsi ja jostain Synergy-hyvinvointimatkasi saavutuksesta, josta olet ylpeä. Kerro kokemuksistasi ja jatkosuunnitelmistasi.
  4. Muistutus: Jos Instagram-tilisi on yksityinen, emme näe osallistumistasi emmekä voi seurata matkaasi. Luo sisältösi itse ja käytä aina tunnisteita #MySmartMealJourney ja #SynergyEurope ja #synergyworldwide ja täggää jokaiseen julkaisuun @synergyworldwide.eu.
  5. Ilmoittaminen ja lunastus: Kun olet saavuttanut ensimmäisen virstanpylvääsi, ilmoita osallistumisestasi osoitteeseen synergyeurope@synergyworldwide.com, jotta saat tuotealennuksesi ja arpasi.

Matkasta tulee hauska, makoisa, haastava ja palkitseva. Olivat tavoitteesi mitkä hyvänsä, kirjoita ne muistiin, laadi suunnitelma ja osallistu. Yhdessä onnistumme. Oletko valmis?  SMARTMEALIN LANSEERAUKSEN (5.7.2021) KUNNIAKSI TARJOAMME HEINÄKUUN LOPPUUN SAAKKA MAKSUTTOMAN TOIMITUKSEN KAIKKIIN TILAUKSIIN, JOISSA ON VÄHINTÄÄN KAKSI SMARTMEAL-TUOTETTA. *


Huomaathan, että ensimmäiselle julkaisulle ja virstanpylväsjulkaisulle on tietyt vaatimukset. Tässä on lisäksi joitakin aihevinkkejä viikkojulkaisuja varten:

- ensimmäinen SmartMeal-pirtelösi
- personoitu SmartMeal-pirtelö
- aktiivisena pysyminen
- omat hyvinvointivinkkisi
- tavoitteesi ja suunnitelmasi
- SmartMeal-suosikkireseptisi
- oman olon tunnustelu – miten voit? 
- terveellinen ravinto ja ruoanlaitto
- nesteytyksestä huolehtiminen
- Synergy-elämäntyyli
- SmartMeal liikekannalla
- hyvät rutiinit
- päivän kannustin
- urheilu
- saavutukset


Huom: 

Kun saavutat neljän viikon virstanpylvään ja ostat kerralla vähintään neljä tuotetta, saat tuotealennuksen lisäksi yhden ilmaisen SmartMeal-tuotteen. Tarjous on lunastettava asiakaspalvelun kautta ennen 31.10.

Kun saavutat kahdeksan viikon virstanpylvään ja ostat kerralla vähintään kahdeksan tuotetta, saat tuotealennuksen lisäksi kaksi ilmaista SmartMeal-tuotetta. Tarjous on lunastettava asiakaspalvelun kautta ennen 31.10. 

*Asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt tilaukset toimitetaan suoraan ilman toimituskuluja. Ehdot täyttävien autoship- ja verkkotilausten automaattisesti veloitettavat toimituskulut hyvitetään.

Suorita 4 tai 8 viikon wellness-matkasi yhdessä Synergy WorldWide Euroopan kanssa  tästä päivästä alkaen syyskuun 19. pvään asti. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us