Vision Retreat 2021

Jäsenten toivomuksesta kutsumme jälleen vieraita Synergyn ”kotiin” Utahiin.

Matka kestää neljä päivää ja kolme yötä, ja sen aikana tutustutaan Synergyn uuteen pääkonttoriin, the Hughes Center for Research & Innovation -tutkimuskeskukseen ja valmistuslaitokseen. Vieraanamme osallistut esityksiin ja tapaamisiin Synergyn henkilökunnan, Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkäreiden sekä yrityksen johtajan ja perustajan kanssa. Lisäksi pääset ihailemaan Utahin upeita nähtävyyksiä.

Tämä on ainutkertainen tilaisuus, ja toivomme mahdollisimman monen jäsenen pätevöityvän matkalle. Synergy maksaa majoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa ja antaa matkakulu hyvityksen. Pätevöitymisohjeet näet jäljempää.

TAPAHTUMAN TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2020
Ajankohta: 2021, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: pätevöityneet tiimin jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle

PÄTEVÖITYMINEN


– Ansaitse paikkasi matkalle saavuttamalla Silver-taso ensimmäistä kertaa vuoden 2019 tai 2020 aikana ja säilyttämällä se vähintään kuudessa kuussa vuonna 2020 – mukaan lukien joulukuussa, joka on viimeinen kampanjakuukausi. Aina, kun saavutat uuden tason, sinun täytyy säilyttää se tai nousta seuraavalle tasolle seuraavassa kuussa, jotta kuukausi lasketaan yhdeksi kuudesta kuukaudesta.

– Lisäksi sinun täytyy sponsoroida vuonna 2020 neljää uutta tiimin jäsentä, jotka saavuttavat Star-tason ja säilyttävät sen vähintään kahdessa seuraavassa kuussa 12 kuukauden pätevöitymisaikana.

– Voit myös ansaita paikan yhdelle vieraalle saavuttamalla Gold-tason ensimmäistä kertaa ja säilyttämällä sen vähintään kuudessa kuussa vuoden 2020 aikana – mukaan lukien joulukuussa, joka on viimeinen kampanjakuukausi. Aina, kun saavutat uuden tason, sinun täytyy säilyttää se tai nousta seuraavalle tasolle seuraavassa kuussa, jotta kuukausi lasketaan yhdeksi kuudesta kuukaudesta.

– Lisäksi vähintään kahden neljästä uudesta Star-tason saavuttaneesta tiimin jäsenestä täytyy nousta Bronze-tasolle ja säilyttää se vähintään kahdessa seuraavassa kuussa 12 kuukauden pätevöitymisaikana.

Pyrkimällä pätevöitymään matkalle parannat samalla ansaintamahdollisuuksiasi ja kehität Synergy-liiketoimintaasi. Toivottavasti näemme vuonna 2021!

– Muista, että sinulla täytyy tavalliseen tapaan olla aktiivinen autoship-kestotilaus.
– Kaikki Synergyn Euroopan-tiimin jäsenet, jotka eivät ole aiemmin pätevöityneet Vision Retreat -matkalle, voivat pätevöityä Vision Retreat 2021 -matkalle.
– Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
– Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla matkan ajankohtana moitteeton.


TÄÄLLÄ voit katsoa videon Kreetalla järjestetystä vuoden 2019 Leadership Retreatistä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us