Purify-paketti nyt saatavilla Suomessa!


Synergyn Purify-paketti on nyt virallisesti saatavilla Suomessa. Ota askel kohti huipputason hyvinvointia ja tilaa oma Purify-pakettisi tänään!MIKSI PURIFY?


Elite Health – Huipputason hyvinvointi on mahdollista saavuttaa, ja avain tähän on tasapainossa oleva ja oikealla tavalla ravittu mikrobiomi. Synergy on yhdessä Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksessa työskentelevien tiedemiesten, tutkijoiden ja lääkäreiden kanssa tarkkaan kehittänyt tuoteratkaisuja, jotka tehostavat mikrobiomin tasapainottamista.


Synergyn Purify-paketti sisältää kliinisesti testattuja ja patentoituja tuotteita, jotka auttavat mikrobiomia aloittamaan puhtaalta pohjalta ja maksimoimaan hyvinvointisi.

Lue lisää Purify-paketin tuotteista klikkaamalla tuote-esitettä alla:

  1. Biome DT
  2. Biome Shake
  3. Biome Actives
  4. Body Prime
  5. ProArgi-9+

Jotta saat parhaat mahdolliset hyödyt Purify-ohjelmasta, noudata Purify-oppaan ohjeita. Purify-opas sisältää tietoa tuotteista, selkeät ohjeet tuotteiden käyttöön ja ruokavalioesimerkin.

Tässä vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin.

Huipputason hyvinvointi on tila, jossa ikä ei sanele sitä, mihin pystyt. Tieteellisestä näkökulmasta huipputason hyvinvointi tarkoittaa optimaalisesti toimivaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosi järjestelmät toimivat tehokkaasti – jaksat paremmin ja enemmän – iästäsi riippumatta. Huipputason hyvinvointi on sitä, että voit aloittaa jokaisen uuden vuosikymmenen uudella innostuksella. Se on vapautta elää ilman rajoitteita.CONVERSATION

Instagram

Follow Us