PROARGI-9+ MUKANA VUODEN 2017 PHYSICIANS’ DESK REFERENCE -JULKAISUSSA


Physicians’ Desk Reference eli PDR on amerikkalaisten lääkäreiden käyttämä käsikirja, jonka v. 2017 painos on nyt julkaistu. Synergy WorldWide iloisena ilmoittaa, että ProArgi-9+ on mukana PDR-käsikirjassa jo neljättä vuotta peräkkäin.

Tässä PDR-käsikirjan 71. painoksessa kerrotaan jälleen ProArgi-9+ tuotteesta: ”ProArgi-9+ on korkealaatuisin l-arginiiniravintolisä maailmassa", ja "ProArgi-9+ tuotteen kehittivät yhteistyössä johtavat tiedemiehet ja sydän- ja verenkiertojärjestelmän asiantuntijat, jotka ovat suorittaneet laajamittaisia tutkimuksia l-arginiinin käytöstä sydämen terveyden edistämisessä.

PDR on saatavilla kirjastoissa, kirjakaupoissa, apteekeissa ja klinikoilla, ja sitä käyttävät lääkärit ja muut lääketieteen asiantuntijat. Se, että ProArgi-9+ on mukana julkaisussa, antaa Synergy WorldWidelle luotettavuutta ja uskottavuutta sekä näkyvyyttä markkinoilla.

Kannustamme kaikkia tiimin jäseniä hyödyntämään tätä tietoa kun tutustutatte ihmisiä ProArgi-9+ tuotteeseen ja sen tehokkaisiin, terveyttä edistäviin ainesosiin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us