Helsingin Kick Off 2014 tilaisuuteen enää 8 viikkoa!

Kick Off tilaisuus antaa upean startin vuodelle 2014,  
ja tänne kannattaa tuoda mukana kaikki tiiminjäsenet!

Olethan varannut jo paikkasi? Tule mukaan kouluttautumaan ja ota mukaan koko tiimisi!

Liput 59 euroa sis. koulutuksen, kahvit ja lounaan 

Varaa lippusi tästä! 

Tilaisuudessa huippuvieraina mm.
  • Synergyn perustaja ja pääjohtaja Dan Higginson  
  • Arvostettu l-arginiinitutkija Rainer Böger M.D., Synergyn tieteellisen neuvontaryhmän jäsen 

Dan on antanut yritysjohtajana, motivoijana, kouluttajana ja konsulttina keräämänsä laajan tietämyksen ja kokemuksen Synergyn tiiminjäsenten käyttöön. Hän haluaa olla mukana hyväntekeväisyydessä ja inspiroi näin muitakin samaan.


Danin ura alkoi tiiminjohtajana kuuluisan Franklin Coveyn perustamassa Covey Leadership Center -keskuksessa, missä hänestä kasvoi henkilökohtaisen kasvun ja yritysjohtamisen dynaaminen puolestapuhuja. Hän keskittyi erityisesti työpaikan esikuvallisten johtajaroolimallien merkitykseen, minkä ansiosta hänet kutsuttiin konsultoimaan eri puolille Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Dan on matkustanut laajalti sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa jakamassa tietoja ja johtamistaitoja monille yrityksille. Hän matkustaa jatkuvasti ympäri maailmaa kertomassa Synergyn visiosta. Dan on esimerkillisellä johtajuudellaan ansainnut Synergylle kansallista tunnustusta, ja verkostoliiketoiminnan alalla yhtiötä arvostetaan suuresti.

Rainer Böger toimii Hampurin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kliinisen farmakologian professorina ja kliinisen farmakologian ja toksikologian laitoksen johtajana. Hän on myös Hampurin yliopiston Clinical Trial Center -tutkimuskeskuksen johtaja.

Hänen tieteellinen tutkimustyö on keskittynyt sydänsairauksien varhaiseen diagnosointiin ja ennaltaehkäisyyn. Hän on tutkinut jo yli 20 vuoden ajan L-arginiinia ja sen vaikutusta kehon typpioksidin tuotantoon. Tärkeimpiä tutkimustuloksia on ollut havainto, että ADMA (epäsymmetrinen dimetyyliarginiini) ilmaisee verisuonitaudin riskiä ja että L-arginiinin käyttö voi ehkäistä sydämen vajaatoimintaa ja verisuonitauteja. Böger toimii yhteistyössä Mayo Clinicin ja Stanfordin yliopiston lääketieteen laitoksen kanssa. Hän on julkaissut yli 200 tieteellistä artikkelia, joista 130 käsittelee yksinomaan ADMAn ja L-arginiinin merkitystä sydän- ja verisuonitaudeissa sekä aineenvaihduntasairauksissa.

Paikka: 26.1.2014  Hotelli Grand Marina, Helsinki
Aika: klo 10.00-18.00

CONVERSATION

Instagram

Follow Us