Tervetuloa Summit 2014 -huippukokoukseen Espanjan Barcelonaan!

Etukäteisilmoittautuminen on alkanut


Fiesta voi alkaa! Vuoden 2014 Barcelonan huippukokouksesta tulee Synergy WorldWiden ikimuistoisin tapahtuma Euroopassa.

Voit tarkastella äskettäin avattua huippukokouksen internetsivustoa NAPAUTTAMALLA TÄSTÄ. Sivustosta löydät vastaukset vuoden 2014 huippukokousta koskeviin kysymyksiin.

Etukäteisrekisteröityminen alkaa NYT, edulliseen 59 euron hintaan.


Hyödynnä etukäteisilmoittautumista ennen kuin rekisteröintimaksu nousee 79 euroon 1.3.2014!

Synergy valitsi Euroopan tiimien kokouspaikaksi Barcelonan, joka tunnetaan kiinnostavasta taiteestaan, arkkitehtuuristaan ja historiastaan. Yrityshenkinen suurkaupunki sopii täydellisesti Synergyn tiimien tuloksekkaan vuoden 2014 juhlistamiseen. Historiallisen kaupungin ainutlaatuinen ilmapiiri inspiroi kehittämään liiketoimintaa ja antaamaan uusia ideoita ja näkökulmia.

Vuoden 2014 huippukokous pidetään Palau de Congressos de Catalunya -kongressikeskuksessa, joka edustaa Barcelonan modernia arkkitehtuuria. Rakennuskompleksissa on haluttu korostaa luonnonvaloa. Se voitti National Architecture Prize -palkinnon vuonna 2001, minkä jälkeen se on toiminut useiden huipputapahtumien näyttämönä. Palau de Congressos -kongressikeskuksessa Synergyn kokousvieraat saavat nauttia espanjalaisen keittiön antimista ja huippuluokan viihteestä. Synergyn Euroopan johtajat sekä yhtiön johtoryhmän edustajat ovat myös paikalla jakamassa tietotaitoaan. Jokainen uusia tasoja saavuttanut henkilö saa tunnustusta saavutuksistaan, ja korkeimpia tasoja saavuttaneet sekä Million Dollar Clubin uudet jäsenet ottavat henkilökohtaisesti vastaan tunnustukset sekä onnittelut. Toivomme, että mahdollisimman monet osallistuvat tähän kokoukseen, jossa julkaistaan merkittäviä uutuuksia!

Huippukokous on vuoden odotetuin tapahtuma, eikä syyttä. Synergy pitää tunnustusten jakamista erittäin tärkeänä. Sinun kehityksesi ja liiketoimintasi kasvu on Synergyn menestyksen perusta. Huippukokous on sinua varten, joten sisällytä Barcelona vuoden 2014 suunnitelmiisi!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us