Aseta Team Manager Academy -johtajuuskoulutus nyt tavoitteeksesi!

Valmistaudu Team Manager Academy -koulutukseen Itävallan Tirolissa.Vuoden 2014 Team Manager Academy -johtajuuskoulutus järjestetään hotelli Interalpenissa Itävallan Alpeilla. Aiemmin koulutukseen osallistuneet tiimijohtajat ovat yhtä mieltä siitä, että Itävallan Alpit ovat loistava koulutusympäristö: saat - kirjaimellisesti - huippuluokan johtajuuskoulutusta ja uutta energiaa Synergy-liiketoimintaan huimaavan kauniissa vuoristomaisemissa.

Team Manager Academy -johtajuuskoulutukseen pääsyedellytykset:

  • Saavutat Team Manager -tason ensimmäisen kerran vuoden 2013 kesäkuun ja vuoden 2014 toukokuun välillä, TAI
  • sponsoroit henkilökohtaisesti tiimijäsentä, joka täyttää Team Manager Academy -johtajuuskoulutuksen hyväksyntäehdot ja on saavuttanut Team Manager -tason, TAI
  • saavutat edellistä korkeinta tasoasi seuraavan tason, jos osallistuit edellisen vuoden Team Manager Academy -johtajuuskoulutukseen.

Team Manager Academy -koulutus alkaa maukkaalla tervetuliaisillallisella. Seuraavana päivänä alkaa varsinainen koulutus, kun tiimijäsenet kokoontuvat kuuntelemaan inspiroivia johtajiamme ja yritysvieraita. Lisäksi koulutettavat tiimijohtajat kokoontuvat pitämään hauskaa vapaamuotoisten tiimiytymistehtävien parissa, joissa jokainen pääsee kokeilemaan johtajuus- ja yhteistyötaitojaan. Ne tarjoavat myös oivallisen tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja luoda merkittäviä ystävyyssuhteita.

Tehdään tämän vuoden Team Manager Academy -koulutuksesta vielä parempi kuin viime vuonna. Toivomme, että tapaamme mahdollisimman monet teistä tässä johtajuuskoulutuksessa.

Aseta siis tavoitteeksesi osallistua siihen ensi kesänä! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us