Uusi varatoimitusjohtaja, Aasian ja Tyynenmeren alue

Synergy Worldwidella on ilo ilmoittaa, että Fredrik Widell on liittynyt Synergyn johtoryhmään, jossa hän toimii uutena Synergyn Aasian ja Tyynenmeren alueen toimintojen johtajana. Fredrik Widell vastaa kaikista yhtiön Aasian ja Tyynenmeren markkina-alueen toiminnoista ja raportoi suoraan Synergyn toimitusjohtajalle Dan Normanille.

"Olen iloinen saadessani Fredrikin johtoryhmään", Norman toteaa. "Hänessä yhdistyy sellainen kokemus ja taito, joiden avulla näiden vahvojen markkina-alueiden kasvu voi saavuttaa aivan uusia tasoja. On hienoa saada Fredrik Synergyn johtoryhmään."

Tietoja FredrikWidellistä:

Fredrik Widellin urahistoriaan kuuluu useiden vuosien kokemus 7-Eleven-ketjun Pohjoismaiden liiketoiminnan kehitysjohtajana. Sieltä Widell siirtyi suuren ruotsalaisen verkostomarkkinointiyrityksen varatoimitusjohtajaksi ja Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajaksi. Hänen johdollaan yhtiön tuotteiden myynti kasvoi merkittävästi Aasian markkina-alueella. Fredrik Widell on suorittanut Lontoon Schiller International Universityssa BBA-tutkinnon pääaineenaan johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta.

Fredrik Widell arvostaa suuresti Aasian kulttuuria ja maanosan tarjoamia mahdollisuuksia. Vuodesta 2004 alkaen hän hankki runsaasti työkokemusta Etelä-Aasian markkina-alueella, mm. Indonesiassa, Intiassa, Vietnamissa ja Sri Lankassa. Vuonna 2011 hänen vastuualueensa laajeni koskemaan koko Aasian ja Tyynenmeren aluetta. Fredrik Widell keskittyy työssään kehittämään  Synergyn toimintaa tällä merkittävällä maantieteellisellä alueella.

Me Synergyssä olemme iloisia siitä,  että saamme Fredrikin johtoryhmäämme edistämään yhtiön ja tiimijäsenten liiketoimintaa.

Uusi Aasian ja Tyynenmeren alueen toimisto

Synergy Worldwiden Aasian toimisto sijaitsee Thaimaan Bangkokissa, keskeisessä liiketoimintakeskuksessa, Emporium Towerin 10. kerroksessa. Varatoimitusjohtaja FrederikWidell johtaa sieltä käsin toimiston henkilökuntaa.

Address: 622 Floor 10 , Emporium Tower
Sukhumvit Rd . , Klongton
Klontoey , Bangkok 10110 Thailand

Tel: 622.664.8338
Fax: 662.664.8339


CONVERSATION

Instagram

Follow Us