Toimitusjohtajan viesti: Kesäkuu 2013

Nyt kun kevät on virallisesti ohi, olen ajatellut alueemme viime aikaista menestystä ja monia hienoja tapahtuneita asioita.

Teamledarskolan
Vain muutama viikko sitten monet teistä osallistuivat Itävallassa järjestetylle Team Manager Academy -johtajuuskurssille, joka osoittautui tähän asti parhaaksi Team Manager Academy -koulutustilaisuudeksemme. Yli 100 tiimijäsentä osallistui tähän unohtumattomaan tapahtumaan! Me opimme monia asioita kokeneilta verkostomarkkinointijohtajilta ja nautimme Synergy-johtajien seurasta ja kauniista ympäristöstä. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat tähän tapahtumaan ja tekivät siitä suuren menestyksen.

Siirtyessämme kesäkuukausiin yllytän kaikkia luomaan uusia kontakteja! Ilmat ovat lämpimiä, ja ihmiset lähtevät ulos nauttimaan kesästä. Kesä on täydellistä aikaa uusien asiakkaiden tapaamiseen ja heille kertomiseen siitä, miksi pidät Synergyn eduista ja tuotteista. Tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia, ja kertomalla asiakkaillesi, kuinka tärkeänä pidämme laadunvarmistusta, he näkevät, miksi olet V3-järjestelmän ja sen yksittäisten tuotteiden puolestapuhuja.

Uusien kontaktien löytäminen lisää mahdollisuuksiasi ansaita Korea Cash -bonusta Soulissa, Koreassa, tänä vuonna järjestettävää Global Summit -konferenssia varten. Tähän suurtapahtumaan on vain kolme kuukautta jäljellä. Tiimijohtaja Conny Vahlin Ruotsista on jo hankkinut Korea Cash -bonuksen maksimimäärän, mikä tarkoittaa sitä, että hän on ansainnut 3 000 USA:n dollaria Global Summit 2013 -tapahtumaa varten. Ylistän Connya hänen mahtavasta työstään. Olemme onnekkaita, että meillä on Connyn kaltaisia loistavia johtajia alueellamme.

Haluan myös antaa tunnustusta Eva Gamstille ja Pirjo Martinezille, jotka saavuttivat Team Manager -tason toukokuussa. Toivon, että näen lisää tiimijäseniämme saavuttavan uusia tasoja, kun kesäkuun raportit julkaistaan. 

Tänä kesänä meille tarjoutuu mahdollisuus osallistua muutamaan suureen tapahtumaan, ja yksi niistä lähestyy nopeasti! Kesäkuun 29. päivä me isännöimme Gold Camp -leiriä Tromssassa, Norjassa. Toivon näkeväni teidät kaikki siellä. Tiedot Suomen ja Ruotsin elokuun tapahtumista ilmoitetaan pian.  

Parhain terveisin,

Bengt Emanuelsson
Euroopan toimintojen johtaja

Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us