NSF-sertifiointi

Me Synergy WorldWide -yhtiössä olemme ylpeitä korkealaatuisista tuotteistamme. Tämä tiedote käsittelee NSF International -organisaation GMP-sertifiointia (Good Manufacturing Procedures Certification, hyvien tuotantotapojen sertifiointi).

Lynda HammonsLaadunvarmistus
Vuonna 2010 NSF International myönsi Synergy WorldWidelle GMP-tunnustuksen. Voittoa tavoittelematon riippumaton organisaatio NSF International on maailman johtava standardien kehittäjä ja tuotesertifioija, joka tarjoaa yrityksille koulutusta sekä terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä riskienhallintapalveluja.

Osana sertifiointimenettelyä NFS suoritti Nature’s Sunshinen ja Synergy WorldWiden huippuluokan tuotantolaitoksien tarkastuksen. NSF:n henkilökunta tutki Nature’s Sunshinen tuotantolaitteet, käytännöt, menettelyt ja valmistusmenetelmät. Säilyttääkseen GMP-sertifikaatin Nature’s Sunshine teettää joka vuosi NSF-tarkastuksen, joka varmistaa että pysymme jatkuvasti ravintolisäalan kärjessä.

Mitä tämä tarkoittaa Synergy WorldWide -yhtiölle?

NSF on johtava itsenäinen tarkastajaorganisaatio, joka palvelee terveys- ja turvallisuusalan yrityksiä. Nature’s Sunshine on noudattanut monien vuosien ajan ensiluokkaisia menettelyjä, käytäntöjä ja dokumentointia, jonka ansiosta Synergy WorldWide -yhtiö on varmistanut tuotteiden korkean laadun. Riippumaton NSF-organisaatio on nyt tutkinut tuotantolaitoksemme ja tuotteiden korkean laatutason. Sertifikaatti

  • antaa Synergy WorldWidelle kilpailuedun markkinoilla.
  • lisää uskottavuuttamme, sillä NSF on maailmanlaajuisesti tunnustettu useilla aloilla.
  • kasvattaa asiakkaidemme luottamusta siihen, että NSP noudattaa kaikkia uusia Yhdysvaltojen FSA-säännöksiä, joten Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) voi koska tahansa suorittaa tarkastuksia yrityksessämme.
Synergy WorldWide on mainittu NSF:n verkkosivustossa GMP (Good Manufacturing Procedures) -sertifioiduksi yritykseksi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us