Tue treeniäsi FL-3X-geelillä

Tavoitteiden eteen ponnistelu saattaa pitkällä aikavälillä aiheuttaa kehossa epätoivottujakin seurauksia. Alkulämmittelyt, loppuverryttelyt ja muut turvalliset treenimenetelmät tukevat kehoa ja parantavat kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Miten sitten treenata turvallisesti? Treenin turvallisuuden ja tehon varmistamiseksi on tärkeää valmistautua treeniin oikein – niveliä myöten. 

ALOITA TÄSMÄLÄMMITTELYLLÄ

Aloita treeni 5–10 minuutin lämmittelyllä ja keskity nimenomaan niihin alueisiin, joihin harjoittelusi kunakin päivänä kohdistuu. Lämmittelyyn voi sisältyä kevyitä venytyksiä, matalatehoista kardioharjoittelua tai jopa kevyiden painojen nostelua. Niiden avulla saat veren liikkeelle ja valmistelet kehoa kunnon treeniin. 

PÄÄTÄ RAUHOITTAVAAN LOPPUVERRYTTELYYN

Muista myös antaa lihaksille, keuhkoille, sydämelle ja mielelle aikaa rauhoittua treenin jälkeen. Kun syke saa rauhassa palata lepotasolle, sinua ei ala huimata treenin jälkeen. Treenin loppua kohden voit ensin hidastaa harjoituksia ja vähentää niiden intensiteettiä ja jatkaa sitten staattisilla venytyksillä ja nesteytyksellä. Noin 5–10 minuutin mittaisen loppuverryttelyn pitäisi riittää.

TUE TREENIÄ FL-3X-GEELILLÄ

Synergyn FL-3X-geelillä voit tukea treeniäsi. Glukosamiinihydrokloridia, kondroitiinisulfaattia ja antioksidanttipitoisia kasviuutteita sisältävä FL-3X täydentää aktiivisia elintapoja. Sen ainutlaatuiset ainesosat tukevat liikkuvuutta, notkeutta ja nivelkudoksen tuotantoa ja sitä kautta yleistä liikuntakykyä.

Näitä ohjeita noudattamalla voit tehostaa harjoittelua, saavuttaa parempia tuloksia ja parantaa hyvinvointiasi – treenimuodosta riippumatta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us