Juhlimme kansainvälistä naistenpäivääNaisten sosiaalisten, taloudellisten, kulttuuristen ja poliittisten saavutusten tukeminen on ympärivuotinen vastuu ja etuoikeus. Kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta juhlistamme kaikkia naisia ympäri maailmaa!

Synergyssä olemme ylpeitä siitä, että meillä on niin paljon itsenäisiä ja vahvoja naisia kaikkialla Euroopassa, jotka tukevat, inspiroivat ja menestyvät tiimin jäseninä. Olemme ylpeitä tekemästänne työstä ja haluamme sanoa "kiitos!"
Kiitos että olette innostavia roolimalleja, otatte kantaa ja teette töitä naisten puolesta ja yhdessä saavuttaaksesi päämääränne.

Tämän juhlan kunniaksi kaikki 8. maaliskuuta asiakaspalvelun kautta tehdyt tilaukset saavat ILMAISEN TOIMITUKSEN.

TOIMI NÄIN:

Tee tilaus 8. maaliskuuta asiakaspalvelun kautta (puhelu tai sähköposti) ...
... Siinä kaikki, saat ilmaisen toimituksen tälle tilaukselle!

Tämä rajoitetun ajan tarjous on saatavana kaikilla Euroopan markkinoilla vain yhden päivän (8. maaliskuuta)keskiyöhön asti, joten käytä tämä tarjous ja nappaa suosikki ravintolisäsi. 
Jaa tämä tilaisuus ystävien ja perheen kanssa, jotka etsivät Elite Healthia tai uutta ja jännittävää liiketoimintamahdollisuutta.


Huom:
 - Asiakaspalvelun kautta tehdyt tilaukset saavat suoraan ilmaisen toimituksen. 
- Sähköpostitse 8. maaliskuuta – keskiyöhön, keski-Euroopan aikaa, tehtyihin tilauksiin lisätään tämä tarjous ja ne käsitellään mahdollisimman pian seuraavana päivänä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us