FL-3X:n hinta laskee

Synergy on pohtinut uusia tapoja tuoda suosituimpien tuotteidensa hyödyt paremmin niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden ulottuville. Tästä päivästä lähtien Synergyn FL-3X-ravintolisägeeliä saa uuteen, lyömättömään hintaan.

Tuomme myös markkinoille uuden kuuden laatikon FL-3X-pakkauksen, josta saa 120 CV. Säästät ja hyödyt siis enemmän joka ostoksesta. 

Aktiivista elämäntyyliä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan FL-3X-geelin uusi autoship-hinta on 50 €, joten säästät yli 28 %. Miksi siis suotta enää aikailla?

 

Yhden viikon supertarjous

Alkaen tänään, 11. maaliskuuta 2021 aina torstaihin 18. maaliskuuta 2021 asti

Kun tilaat vähintään kaksi FL-3X-pakkausta, saat maksuttoman toimituksen.

Kaikki asiakaspalvelun kautta tehdyt tilaukset, joissa on vähintään kaksi FL-3X-pakkausta, toimitetaan automaattisesti maksutta. .
  • Verkossa tehtyjen tilausten toimituskulut palautetaan, kun yhden viikon supertarjous on päättynyt. 

Aktivoidu uudeksi tiimin jäseneksi.

Kun aktivointitilauksessasi on vähintään yksi FL-3X-pakkaus, saat liiketoimintamaksun takaisin. Muistathan, että aktivointitilauksen täytyy myös täyttää tavalliset markkinavaatimukset. 
  • Kaikkien tarjouksen vaatimukset täyttävien aktivointitilausten liiketoimintamaksu palautetaan, kun yhden viikon supertarjous on päättynyt.
  • Kaikki verkossa rekisteröityneet uudet tiimin jäsenet, jotka tekevät FL-3X-geeliä sisältävän aktivointitilauksen asiakaspalvelun kautta, saavat liiketoimintamaksun takaisin automaattisesti. 
Yhdistä tarjoukset? Kyllä, mahdollista!

Huomautus tiimin jäsenille: Hintojen muutoksista seuraa myös CV-muutoksia. Huomioithan ne tilauksissasi. Apua saat seuraavista taulukoista. 

Jaa hyvät uutiset tiimisi ja asiakkaidesi kanssa, jotta useammat ihmiset pääsevät nauttimaan FL-3X-geelin hyödyistä päivittäin.

TIETOA FL-3X-GEELISTÄ 

Synergyn FL-3X-geeli on täydellinen ravintolisä aktiivisille ihmisille, sillä sen ainesosat tukevat liikettä. FL-3X sisältää 500 mg glukosamiinihydrokloridia ja 300 mg kondroitiinisulfaattia, jotka ovat välttämättömiä hyaluronihappoa tuottaville nivelkudoksille. Tue liikkuvuutta ja notkeutta!
Lisätietoja tästä loistavasta lisäravinteesta saat FL-3X-tietolehtisestä.

 Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Huom: 
Nämä tarjoukset voi yhdistää. 
Monigeelipakkauksen ja Sports Pack Plus -pakkauksen hinnat pysyvät ennallaan. CONVERSATION

Instagram

Follow Us