Takaisin Toimeen- Reaktivoi Tilisi Ja Saa Ilmainen Toimitus!

Uusi kausi, uusi alku! Oletko sinä tai joku tiimiläisesi miettinyt uudelleenaktivointia ja työskennellä uudelleen Synergy-tiiminjäsenenä? Nyt on täydellinen tilaisuus aktivoida tilisi uudelleen. Se on yksinkertainen toimenpide ja voit aloittaa työskentelyn heti. Tee uudelleenaktivointitilaus, saat ilmaisen toimituksen ja nautit joustavuudesta ja mahdollisuuksista, joita syntyy Synergyn tiiminjäsenenä.

Käytettävissä kaikilla Euroopan markkinoilla 30.06.2020 saakka, Synergyläisille, joiden tili on pudonnut asiakastiliksi, tarjotaan mahdollisuus aktivoida uudelleen tiiminjäseneksi tekemällä pätevöitymiseen vaativa erillistilaus*.

Tämä uudelleenaktivointitilaus toimitetaan maksutta.

Näin uudelleenaktivointi tapahtuu:

1. Pyydä virallisesti Synergy-tilin uudelleenaktivointia tiiminjäseneksi asiakaspalvelun kautta.
2. Tee uudelleenaktivointitilaus asiakaspalvelun kautta.
3. Siinä kaikki, onnittelut! Olemme innoissamme nähdessämme sinun kasvavan kanssamme.

Lisätietoja uudelleenaktivoitumisesta saat asiakaspalvelusta, jonka kautta myös uudelleenaktivoitumisprosessi aloitetaan.

Huomaa: Epäaktiivisuuskäytäntö otettiin käyttöön vuonna 2016, jotta organisaatioiden jäsenten aktiivisuudesta saisi paremman kuvan. Tarkoitus oli auttaa tiimin jäseniä keskittymään yhteistyöhön sellaisten ihmisen kanssa, jotka rakentavat omaa liiketoimintaansa, ja seuraamaan epäaktiivisten tiimiläisten tilannetta. Lisätietoja käytännöstä on täällä.

Tärkeää:* Tarjouksen voivat hyödyntää vain hyväksytyn arvion saavat tiimin jäsenet. Hyväksyttävän tiimin jäsenen on täytynyt alun perin aktivoida tilinsä tekemällä aktivointitilaus ja maksamalla liiketoimintamaksu. Uudelleenaktivointitilausten täytyy täyttää CV-volyymiä koskevat vähimmäisvaatimukset.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us