Team Member Spotlight: Mirja-Liisa Vuokila ja Riitta Marttila, Finland


Me kiitämme ja kunnioitamme Tiimin Jäseniämme koska tiedämme miten ahkerasti työskentelette rakentaessanne Synergy liiketoimintaanne! Alamme nostamaan esiin kuukausittain Tiimin Jäseniä jotka ovat osoittaneet todellista sitoutumista heidän liiketoimintansa kohtaan ja siten saavuttaneet merkittäviä uusia tasoja, voittaneet haasteita ja ylittäneet aitoja päästäkseen omiin tavoitteisiinsa.

Esittelyssä tällä kertaa on Mirja-Liisa Vuokila ja Riitta Marttila: He kiipesivät ennätysvauhtia suoraan Team Leader tasolle. Onneksi Olkoon Mirja-Liisa ja Riitta! Tiedämme että Utahin Vision Retreat jo näkyy teidän silmissä!

Miten Synergy esiteltiin teille, miten tutustuitte Synergyyn ja mikä sai teidät mukaan liiketoimintaan?
Ystäväpiirissä jo kolmas henkilö kertoi käyttävänsä Synergyn tuotteita (V3-ohjelmaa) ja saaneensa niistä virkistystä. Uteliaisuudesta lähdimme kuuntelemaan ”ihmetuotteiden” esittelyä.
Aluksi meillä ei ollut ajatustakaan liiketoiminnasta, mutta 90 päivän tyytyväisyystakuu innosti kokeilemaan tuotteita. Kun ystävät näkivät virkistyneen olemuksemme, hekin kiinnostuivat tuotteista. Emme voineet käyttää tuotteita enää salassa, sehän olisi ollut väärin muita kohtaan.
Omien tuotekokemusten myötä rohkaistuimme vuosien mittaan vähäiseen liiketoimintaan.

Mikä on lempituotteenne ja miksi?
Meidän molempien lempituote on Pro Argi 9+. Aluksi käytössä oli vain V3-tuotteet. Muutaman kuukauden säännöllisen käytön jälkeen saimme molemmat helpotusta vaikeisiin kipuihin.
Noin vuoden kuluttua emme tarvinneet enää kipulääkkeitä.

Millainen on tyypillinen työpäivänne rakentaessanne omaa liiketoimintaanne?
Viestimet toimivat aamusta alkaen ja monesti iltamyöhään asti. Tiimiläiset ottavat yhteyttä kiitettävästi. Henkilökohtaiset tapaamiset ja säännöllinen seuranta hyvinvointimittauksineen ovat keskeisiä.
Tiivis yhteistyö sponsoriin ja tiiminrakentajiin sekä tiimiläisiin kuuluvat tyypilliseen työpäivään.

Kuinka monta tuntia teette töitä viikossa?
Suuria vaihteluja tulee viikoittaisissa työtuntimäärissä. Pitkät välimatkat tiiminrakentajien järjestämiin tilaisuuksiin voivat viedä jopa 5 tuntia suuntaansa.
Meillä on käytössä Synergy-toiminnan aktiivisuuslomake, jossa on pisteytettynä erilaiset toimintamuodot. Pistemäärät ovat viime viikkoina ja kuukausina merkittävästi lisääntyneet.

Minkä sanoisitte olevan osaltanne suurin vaikuttaja tähänastiseen menestykseenne?
Suurin vaikuttaja mielestämme on ollut erittäin monipuolinen oma tuotekokemus.
Ammattitaustamme sairaanhoitajina on osaltaan auttanut luottamuksen saavuttamiseen. Sitoutuminen ihmisten auttamiseen ja hyvät ihmissuhteet sponsoriin, tiiminrakentajiin ja tiimiläisiin ovat menestyksen edellytyksiä.
Ikä ei ole este tiimin rakentamiseen, vaan antaa monille luottamusta.

Onko sponsorinne ja ylälinja tukeneet rakentaessanne liiketoimintaa?
Sponsorimme varaukseton tuki ja konkreettinen auttaminen on ollut ensiarvoisen tärkeää liiketoimintamme edistymisessä. Muu ylälinja on jäänyt meille vieraaksi.

Mitä toimia ja tapahtumia käytätte tai järjestätte säännöllisesti auttaaksenne omaa tiimiänne kasvamaan ja rakentamaan liiketoimintaansa?
Sponsoroimamme tiimin jäsenen kanssa teemme yhdessä kotikutsuja ja siellä hyvinvointimittauksia.
Säännöllinen yhteydenpito tiimin jäseniin helpottaa meihin yhteyden ottamista tiimin jäsenillä omalta taholtaan.
Asiakasillat ja tiimipalaverit toimivat säännöllisesti.
Innostamme tiiminrakentajia osallistumaan messu- ja muihin tapahtumiin Synergy-tuotteineen.

Mitä tavoitteita olette saavuttaneet tähän mennessä ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet?
Oma jaksaminen ja hyvinvointi on lisääntynyt. Myös tiimin jäsenten tyytyväisyys tuotteisiin on merkittävä. Olemme löytäneet sitoutuneita tuotteiden käyttäjiä ja tiimin rakentajia.
Kiitollisena tämän hetkisestä terveydestämme tavoitteena ja toiveena on, että mahdollisimman moni löytäisi Synergyn tuotteet ja tiimityön.
Taloustilanteen koheneminen on antanut mahdollisuuden saavuttaa unelmia.
Tavoitteemme ja mottomme: ”Nousemme portaita kukkamekossa”!

Jos saisitte antaa yhden neuvon uudelle aloittavalle Synergy-tiimiläiselle, mikä se neuvo olisi?
Älä Luovuta ja usko unelmiisi!
”Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita”!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us