ProArgi-9+ ja e9 mukana Kölnin listalla

Kaksi Synergyn suosituinta ravintolisää, ProArgi-9+ ja e9, on perusteellisen ulkopuolisen tahon arvioinnin jälkeen hyväksytty mukaan Kölnin listalle. Urheilijat eri puolilla maailmaa tarkistavat juuri tältä listalta, voivatko ammattiurheilijat käyttää tiettyä ravintolisää.

Nyt luotettava itsenäinen organisaatio on antanut hyväksyntänsä kahdelle suositulle tuotteellemme, joten Synergyn huipputason hyvinvointia tukevien ravintolisien markkinoiminen urheilun ammattilaisille on entistäkin helpompaa. Voit hyödyntää jäljempää ladattavaa esitettä tai ohjata asiakkaat Kölnin listan verkkosivustolle, jossa he pääsevät tutkimaan Synergy-tuotteiden tietoja ja laboratoriotuloksia.


Kölnin lista

Kölnin lista kehitettiin Olympiastützpunkt Rheinland -harjoittelukeskuksessa, ja se on maailman ensimmäinen ja edelleen tärkein ravintolisien antidopingalusta. Kaikki listalle hyväksytyt tuotteet ovat läpäisseet etikettitarkastuksen ja ulkopuolisen tahon laboratorioanalyysin. Kaikkialla Euroopassa tunnettu Kölnin lista on sertifioitu luettelo tuotteista, jotka on testattu anabolisten steroidien, stimulanttien ja muiden dopingaineiden varalta ravintolisäanalyyseihin keskittyneessä laboratoriossa.

Lisätietoja saat osoitteesta koelnerliste.com.

Haluatko levittää tätä ilosanomaa? Jaa julkaisu napsauttamalla haluamaasi sosiaalisen median vaihtoehtoa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us