VIDEOT: Sitoumuksemme laatuun, puhtauteen ja tehoon

Kuinka Synergy saavuttaa tavoitteensa tarjota puhtaita ja tehokkaita luonnontuotteita, joilla saavutetaan tutkittuja, ennakoitavia ja toistettavissa olevia tuloksia? Seuraavista videoista näet, miten Synergy erottuu kilpailijoista.

Laadukkaat koostumukset


Olemme sitoutuneet tutkimaan, miten lisäravinteet toimivat molekyylitasolla. Tutkijoista ja lääkäreistä koostuva tiimimme luo uusia, turvallisia ja tehokkaita Synergy-koostumuksia keskittymällä johonkin erityiseen hyvinvointiongelmaan ja tutkimalla sen taustalla olevia molekyylimekanismeja. Kliinisillä tutkimuksilla pyritään varmistamaan tehokkuus ja tuotteiden teho. Niin Synergy luo jatkuvasti ainutlaatuisia tuotteita, joita ei saa mistään muualta.

Laadukasta omaa valmistusta


Markkinoilla olevista tuotteista 85 % on kolmansien osapuolten toimittajien valmistamia, mutta Synergy tuottaa ylpeästi omat tuotteensa. Siten tiedämme, että ne on tehty oikein. Huolehdimme ravintoaineiden puhtaudesta valvomalla tarkasti jokaista ainesosaa siitä hetkestä lukien, kun ne tuodaan laitokseemme. Suoritamme läpikotaisen analyysin sen varmistamiseksi, että ainesosat (ja valmiit tuotteet) eivät sisällä raskasmetalleja, hyönteismyrkkyjä, likaa ja muita täyteaineita, joista voisi päästä epäpuhtauksia luonnontuotteisiin.

Laadukkaat testimenetelmät


Oman laboratoriomme henkilökunta on kehittänyt lukuisia testimenetelmiä, jota on esitelty Yhdysvaltain tiedekonferensseissa ja johtavissa tiedealan lehdissä. Innovatiivista tutkijoista, lääkäreistä ja filosofian tohtoreista koostuvaa tiimiämme on myös pyydetty osallistumaan testimenetelmien vahvistusten laadintaan arvovaltaiselle Association of Official Analytical Chemists -järjestölle.

Hienoimpien yrttien valinta


Synergy pyrkii aina etsimään kaikkialta maailmasta hienoimmat, luotettavimpien toimittajien toimittamat yrtit. Vain harvat ja valitut pystyvät täyttämään vaatimuksemme puhtauden, laadun ja ympäristöystävällisten sadonkorjuutekniikoidemme osalta. Käytämme vain laadukkaimpia yrttejä hyvämaineisimmilta kasvattajilta kausikohtaisesti.

Synergy on täysin sitoutunut auttamaan sinua elämään terveellisintä mahdollista elämää innovatiivisilla, tehokkailla ja puhtailla tuotteilla, jotka tuottavat tuloksia. Hughes Center -keskuksessa tehty tutkimus ja testaus sekä laadukas oma valmistuksemme tekevät Synergystä alansa johtajan.

NAPSAUTA TÄSTÄ niin pääset kierrokselle Hughes Centeriin.


NAPSAUTA TÄSTÄ niin saat kierroksen valmistuslaitoksessa.


Jaa tämä julkaisu napsauttamalla sosiaalisen median vaihtoehtoa jäljempänä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us