Team Member Spotlight: Eija & Pekka Hänninen, Finland


Me kiitämme ja kunnioitamme Tiimin Jäseniämme koska tiedämme miten ahkerasti työskentelette rakentaessanne Synergy liiketoimintaanne! Alamme nostamaan esiin kuukausittain Tiimin Jäseniä jotka ovat osoittaneet todellista sitoutumista heidän liiketoimintansa kohtaan ja siten saavuttaneet merkittäviä uusia tasoja, voittaneet haasteita ja ylittäneet aitoja päästäkseen omiin tavoitteisiinsa.

Esittelyssä tällä kertaa on Eija ja Pekka Hänninen: He kiipesivät ennätysvauhtia suoraan Team Leader tasolle. Onneksi Olkoon Eija ja Pekka! Tiedämme että Utahin Vision Retreat jo näkyy teidän silmissä!

Miten teidät esiteltiin Synergylle ja miten tutustuitte Synergyyn? Mikä sai teidät mukaan liiketoimintaan?
Kuulimme Synergyn tuotteista asiakasillassa ja päätimme kokeilla niitä omiin terveyshaasteisiimme. Saatuamme hyvät tuotekokemukset kiinnostuimme myös liiketoiminnasta.

Mikä on teidän lempituote ja miksi?
Kaikki Synergyn tuotteet ovat niin hyviä että on todella vaikea sanoa mikä on lempituotteemme. Jos olisi vain yksi vaihtoehto niin valitsisimme ProArgia9+ -tuotteen. Se on ollut tuote,jonka positiivisen vaikutuksen olemme saaneet kokea voimakkaimmin olossamme

Millainen on teidän tyypillinen työpäivä rakentaessanne omaa Synergy liiketoimintaanne?
Työpäivämme koostuu pääsääntöisesti asiakaskäynneistä. Useasti päiväämme kuuluu uusien asiakkaiden opastusta tuotteiden käytössä. Tiimilästemme yhteydenpito on tärkeä osa työviikkoa. Lähes päivittäin olemme yhteydessä omaan sponsoriimme.

Kuinka monta tuntia teette töitä viikossa?
Synergystä on tullut meille elämäntapa,joten työtunteja on vaikea laskea. Välissä voi olla pitkiäkin päiviä,mutta välissä voi pitää vähän vapaatakin. Se tässä on hyvä puoli että voi itse määritellä omat työajat.

Minkä sanoisitte olevan teidän osalta suurin vaikuttaja tähän astiseen menestykseenne? Onko  sponsori ja ylälinja tukenut teitä rakentaessanne liiketoimintaa?
Meillä on useamman vuoden kokemus verkosto- ja suoramarkkinointi alalta,joka on ollut meille eduksi rakeantaessamme Synergyn liiketoimintaa. Sponsorimme ja ylälinjan tuella olemme päässeet toiminnassa hyvin alkuun. Olemme siitä todella kiitollisia koko ylälinjalle!

Mitä toimia ja tapahtumia käytätte tai järjestätte säännöllisesti auttaaksenne omaa tiimiä kasvamaan ja rakentamaan liiketoimintaansa?
Meistä on tärkeää,että uusi tiimiläisemme saa hyvän tuotekokemuksen. Sen jälkeen autamme häntä kertomaan tuotteista eteenpäin. Käymme yhdessä tiimiläistemme kanssa tapahtumissa ja messuilla hankkimassa uusia asiakkaita. Meillä on viikoittain tiimipuhelu,jossa käymme ajankohtaisia asioita läpi. Asiakasilloissa myös tapaamme tiimiläisiä. Omien tiimiläistemme kannustaminen ja auttaminen heidän omien tavoitteiden saavuttamiseksi on meille tärkeä asia.

Mitä tavoitteita olette saavuttaneet tähän mennessä ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteenne?
Leader-tason saavuttaminen ja sen ylläpitäminen on ollut meille ensimmäinen isompi tavoite Synergyssä. Viime vuoden Title Plus-kampanja ja sen antamat palkkiot olivat hyviä pieniä välitavoitteita Leader-tason saavuttamiseksi. Kun kuulimme Kreetan palkintomatkasta,päätimme olla siellä. Tulevaisuuden tavoitteemme on saavuttaa monia omia upeita unelmiamme sekä auttaa tiimiämme henkilökohtaisessa kehittymisessä ja heidän omissa unelmissaan!

Jos saisitte antaa yhden neuvon uudelle aloittavalle Synergy tiimiläiselle, mikä se neuvo olisi?
Löydä rinnalle ne ihmiset,jotka tukevat ja kannustavat sinua niissä valinnoissa, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja unelmiasi!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us