PÄIVITYS: PÄTEVÖIDY LEADERSHIP RETREAT -MATKALLE KREETALLEMarraskuussa kannattaa ehdottomasti saavuttaa vähintään Team Leaderin nimike – haluamme sinut nimittäin mukaan Kreetalle!

ALTA NÄET PÄIVITETYT PÄTEVÖITYMISVAATIMUKSET

Synergy WorldWidella on ilo ilmoittaa, että ensi vuoden odotettu Leadership Retreat järjestetään Kreikassa, Kalimera Kriti Resortissa Kreetan rannikolla.
Tässä viiden tähden kohteessa pätevöityjät pääsevät nauttimaan valkeista hiekkarannoista, vaikuttavista auringonlaskuista ja upeista maisemista sekä tutustumaan Kreikan historiaan. Hotelli sijaitsee nimittäin vain viiden minuutin matkan päässä ikiaikaisesta Malian palatsista ja Sissin ihastuttavasta kalastajakylästä. Tälle ikimuistoiselle matkalle kannattaa ehdottomasti pätevöityä!

TAPAHTUMAN TIEDOT
Pvm.: 4.–9.6.2019
Paikka: Kalimera Kriti Resort, Sissi, Kreeta, Kreikka
Kutsutut: Pätevöityneet tiimin jäsenet. Alla olevissa päivitetyissä pätevöitymistiedoissa kerrotaan, miten pätevöidyt vieraan kanssa.
Pätevöitymisaika: maaliskuu 2018 – helmikuu 2019. KLIKKAA TÄSTÄ lisätietoja saadaksesi.
Pätevöityminen:

ENSIMMÄISTÄ KERTAA PÄTEVÖITYVÄT
Ensimmäistä kertaa pätevöityviä jäseniä ovat uudet Team Leaderit ja Team Managerit. Kaikkien ensimmäistä kertaa matkalle pätevöityvien jäsenten täytyy myös Elite Honors -pätevöityä pätevöitymisaikana vähintään kolmesti.

Uusi Team Leader
• Yksin pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Leaderin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 3 kuussa.
• Vieraan kanssa pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Leaderin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 5 kuussa.

Uusi Team Manager
• Yksin pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Managerin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 1 kuussa.
• Vieraan kanssa pätevöityminen: Sinun täytyy saavuttaa Team Managerin nimike ensimmäistä kertaa ja säilyttää se vielä 2 kuussa.
UUDELLEEN PÄTEVÖITYMINEN
Uudelleen pätevöityvien jäsenten täytyy olla vähintään Team Director -tasolla. Kaikkien uudelleen matkalle pätevöityvien jäsenten täytyy myös Elite Honors -pätevöityä pätevöitymisaikana vähintään kolmesti. Uudelleen pätevöityvän jäsenen täytyy
• saada maksu Team Directorina vähintään 3 kuussa pätevöitymisaikana
• sponsoroida vähintään yhtä ensimmäistä kertaa matkalle pätevöityvää jäsentä.

Jo aiemmin vähintään Team Leader -tason saavuttaneet jäsenet
• Team Leaderien täytyy täyttää Team Managerin pätevöitymisvaatimukset.
• Team Managerien täytyy saavuttaa Team Directorin nimike.
• Team Directorien ja sitä korkeammalla tasolla olevien täytyy täyttää uudelleenpätevöitymisen vaatimukset.

PÄIVITYS: Vuoden 2019 Leadership Retreat -matkalle pätevöitymisen yhteydessä Synergy määrittää nimikkeesi suurimman vuonna 2017 ansaitsemasi heikomman alalinjan kuukausivolyymin perusteella.

Esimerkki:
• Jos saavutit Team Managerin tason vuonna 2017 silloisen Title-volyymin (TC1-volyymin, heikomman alalinjan volyymin ja Elite-hyvityksen volyymin yhdistelmän) perusteella…
• …mutta parhaassa kuussakin heikomman alalinjan volyymisi oli vain 5 000 CV…
• …aloitat Leadership Retreat -matkalle pätevöitymisen kultatasolta. Kun nostat heikomman alalinjan volyymisi 6 000 CV:hen ja säilytät saman volyymin kolmessa kuussa, pääset mukaan Kreetalle.

Uuden nimikkeen vuonna 2017 saavuttaneiden tiimin jäsenten lisäksi tämä on hyvä uutinen myös niille, jotka ovat nousseet korkealle tasolle jo aikoja sitten mutta joiden heikomman alalinjan volyymi on ollut laskussa.

Esimerkki:
Jos saavutit Team Elite -tason vuosia sitten…
• …mutta vuonna 2017 heikomman alalinjasi CV-volyymi riitti parhaassa kuussakin vain kultatasoon…
• …aloitat Leadership Retreat -matkalle pätevöitymisen saavuttamalla ja säilyttämällä Team Leaderin nimikkeen. Pystyt siihen varmasti!

Tule mukaan nauttimaan lumoavista maisemista, kiinnostavista aktiviteeteista, hyödyllisistä koulutuksista ja upeista aterioista.

Sinulla on vielä runsaasti aikaa pätevöityä!

Lisätietoja menestyspolusta saat täältä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us