Vuoden 2018 Legacy-palkintojen saajat

Synergyn arvostetut Legacy-palkinnot jaetaan vuosittain konferenssissa. Tänä vuonna Will Martin Hope of Synergy- ja Foundation of Excellence -palkintoja myönnettiin usealle tiimin jäsenelle.

Haluamme kiittää palkittuja tiimiläisiä inspiroivista tarinoista, auttamisen halusta ja tiimityöstä. Teette Synergy Europesta paremman.

Will Martin Hope of Synergy -palkinto

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, joilla on kerrottavanaan Synergyn tuotteisiin, liiketoimintaan tai terveyteen liittyvä ainutlaatuinen ja inspiroiva tarina. Palkinto on nimetty Synergyn ensimmäisen eurooppalaisen Presidential-tason saavuttaneen jäsenen William Martinin mukaan. .

Alessandro Calli, Italia

Alessandro Calli liittyi Synergy WorldWiden jäseneksi vasta äskettäin, mutta vahvan työmoraalinsa ansiosta hän on jo päässyt pitkälle.

”Alessandro Calli yllättää vielä meidät kaikki. Positiivisen asenteensa ansiosta hän yltää varmasti loistaviin tuloksiin.” – Adele Pastore, Espanjan, Italian ja Slovenian General Manager

Dragica Likar - Slovenia

Dragica Likar on ollut Synergyn jäsen siitä lähtien, kun yritys aloitti toimintansa Sloveniassa. Hän vaalii kasvavaa organisaatiotaan huolella. Hän osaa ottaa kaiken irti yrityksen kampanjoista, ja hän levittää huipputason hyvinvoinnin sanomaa missä ikinä liikkuukaan.

”Dragica Likar on toiminnan nainen. Hän tekee erinomaista työtä ystäviensä, naapuriensa ja tiiminsä jäsenten kanssa. Olemme iloisia, että hän on osa Synergy-tiimiä.” – Adele Pastore, Espanjan, Italian ja Slovenian General Manager

Päivi ja Kimmo Kangas, Suomi

Päivi ja Kimmo Kangas ovat auttamishalun henkilöitymiä, ja koko heidän organisaationsa seuraa heidän esimerkkiään. Heidän tiiminsä on kuin perhe, joka pitää hauskaa yhdessä matkatessaan Synergy-tapaamisiin ja -tapahtumiin.

”He ovat todella vaatimattomia, mutta heillä on kaikki menestyvän liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavat taidot. He pystyvät auttamaan tuhansia ihmisiä paremman hyvinvoinnin ja toimeentulon tielle. Tämä erittäin määrätietoinen pariskunta tarttuu haasteisiin epäröimättä. Johtaminen on heillä verissä!" – Rob Lord, Pohjois-Euroopan General Manager

Petra Rinkel, Saksa


Petra Rinkel tietää, että mahdollisuudet Saksassa ovat rajattomat. Hänen menestyksensä Synergy WorldWiden joukoissa on inspiroinut muita jäseniä niin hänen omilla markkinoillaan kuin muuallakin Euroopassa.

”Liityin Synergyn joukkoihin muutama kuukausi sitten, ja minulle on ollut ilo päästä työskentelemään omistautuneiden keskieurooppalaisten tiimin jäsenten kanssa. Petra Rinkel on erinomainen esimerkki. Hän on muodostanut vahvan ja uskollisen asiakaskunnan luottamuksen, huolenpidon ja välittämisen pohjalta. Petra on vahva ja intohimoinen johtaja, ja hän on täysin omistautunut asialleen. Minusta hän on ehdottomasti ansainnut Hope of Synergy -palkinnon.” – Marcin Jez, Keski-Euroopan General Manager

Foundation of Excellence -palkinto

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat edistäneet Synergy WorldWiden toimintaa poikkeuksellisella tavalla. Arvostetun tunnustuksen saajat ovat esimerkillisiä johtajia, jotka ovat tehneet liiketoimintansa eteen enemmän kuin voisi vaatia.

Emeka ja Prisca Okakpu, Irlanti

Emeka ja Prisca ovat ihastuttava pariskunta, joka harjoittaa yhteistä liiketoimintaa. Useimpina kuukausina tänä vuonna he ovat saaneet joko Top European Recruiter- tai Top European Business Builder -tunnustuksen tai molemmat. He saivat huiman määrän pisteitä Torino Magica -kampanjassa ja hyödyntävät vahvuuksiaan tehokkaasti.

”Vaikka he elävät kiireistä perhe-elämää neljän lapsen kanssa, he ovat omistautuneet Synergylle ja heidän motivaationsa on korkealla. Heidän erilaiset osaamisalueensa täydentävät toisiaan, ja he inspiroivat niin omaa tiimiään kuin ylälinjaansakin. Heidän työmoraalinsa on esimerkillinen. He ovat kunniaksi perheelleen ja maalleen!” – Rob Lord, Pohjois-Euroopan General Manager

Luigino Iobbi, Italia


Eteläitalialainen Team Manager Luigino Iobbi on väsymätön työmuurahainen. Hänellä on jo hieno tiimi, ja hänen tavoitteenaan on kasvattaa liiketoimintaansa räjähdysmäisesti.

”Luigino Iobbi suhtautuu liiketoimintaansa hyvin vakavasti. Hän ei suvaitse keskinkertaisuutta vaan tavoittelee aina erinomaisuutta.” – Adele Pastore, Espanjan, Italian ja Slovenian General Manager

Täällä voit katsella kuvia vuoden 2018 konferenssista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us