Uusi Pearl Executive: Fernando Gatti


Fernando Gattilla on suuret toiveet Synergy WorldWiden ja hänen oman organisaationsa suhteen. Miehen tavoitteena on tuoda Synergyn nimi kaikkien huulille ja saada alalinjaansa vähintään 100 Team Directoria ja 20 Pearl Executivea seuraavien neljän vuoden aikana. Fernandon oma kunnianhimo ei kuitenkaan ole syy siihen, että hän haluaa auttaa muita etenemään verkostomarkkinointiurallaan. Sen sijaan hän haluaa auttaa perheitä saavuttamaan tasapainon kaikilla elämän osa-alueilla.

Italialaissyntyinen Fernando on eläkkeelle jäänyt jalkapalloilija ja kuntosalin omistaja. Poikasena hän muutti perheensä kanssa Sveitsiin, missä hän sai hyvän koulutuksen sisäoppilaitoksessa. Fernando harrastaa golfia, pyöräilyä ja matkailua.

Fernando on ollut mukana verkostomarkkinoinnissa jo 27 vuotta, ja häntä on kehuttu ilmiömäiseksi puhujaksi ja kouluttajaksi. Ala onkin hänelle kuulemma juuri oikea. Hän arvostaa sitä, että menestyvän verkostomarkkinointiyrityksen täytyy osoittaa toimissaan kunnioitusta, uskollisuutta ja vilpittömyyttä. Lisäksi jokaista verkostomarkkinointiin osallistuvaa ihmistä arvostetaan tämän omassa organisaatiossa.

”Hyvät tuotteet ja kiinnostava palkkio-ohjelma eivät riitä”, Fernando sanoo. ”Menestys tulee vasta, kun yritys ja tiimin jäsenet pyrkivät samoihin tavoitteisiin. Synergyllä näin on ollut jo pitkään.”

Vaikka palkkio-ohjelma ei olekaan kaikki kaikessa, myös Synergyn ainutlaatuinen ohjelma on Fernandon mieleen. On tärkeää, että vasta liiketoimintaa aloittelevatkin jäsenet pääsevät nauttimaan työnsä tuloksista. Maksamalla komissioita pienenkin organisaation koonneille jäsenille Synergy auttaa ihmisiä menestymään ja luomaan kestävän pohjan liiketoiminnalleen. Fernando painottaa myös sitä, kuinka tärkeää on hankkia vakaa asiakaskunta, josta syntyy uskollisia tiimin jäseniä.

”Synergyllä on kaikki tulevaisuuden yritykseltä vaadittavat ominaisuudet”, Fernando toteaa. ”Johtoryhmä kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, tuotteet ovat laadukkaita, tutkimus- ja kehitystyö on jatkuvaa ja yritys kunnioittaa myyntijoukkojaan.”

Miksi Synergyn jäseneksi sitten kannattaisi liittyä juuri nyt? Fernando kertoo, että hän uskoo voivansa toteuttaa pitkän tähtäimen suunnitelmansa Synergy WorldWiden kautta.

”Synergy tarjosi minulle yksinkertaisen ja tutun ympäristön”, hän sanoo. ”Teen taatusti kaikkeni edistääkseni yrityksen menestystä.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us