General Managerin viesti: luvassa historiallinen vuosi


Vuosi 2016 lähestyy loppuaan, ja haluan kiittää kaikkia Pohjois-Euroopan tiimin jäseniä uutteruudesta. Teidän ansiostanne vuosi oli upea – jatketaan samaan malliin myös ensi vuonna.

Vuodesta 2017 tulee Synergyn historian tähän mennessä jännittävin. Luvassa on paljon uudistuksia. Tärkein niistä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjelma, joka otetaan käyttöön kaikilla Euroopan-markkinoilla. Ohjelma on osa viiden vuoden strategiaa, jonka tavoitteena on tehdä Synergystä johtava kansainvälinen hyvinvointiyritys sekä mullistaa suoramyynti- ja hyvinvointiala.

Elite Health -ohjelman myötä uudistamme myös Elite Honors -ohjelmaa ja Go Elite -kampanjaa. Elite Honors -pätevöitymällä joka kuukausi on mahdollista ansaita palkintoja, ylimääräisiä tapahtumaetuja ja tuotekrediittiä.

Vuonna 2017 järjestetään lukuisia koulutuksia ja tapahtumia, jotka auttavat tiimin jäseniä tehostamaan liiketoimintaansa. Näistä ensimmäisiä ovat kick-off-tapahtumat, joihin kaikkien kannattaa osallistua. Nature’s Sunshine Productsin ja Synergy WorldWiden johtava tiedemies Matthew Tripp kertoo tapahtumissa nimittäin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä ensi vuonna markkinoille tulevasta uudesta puhdistuspaketista. Tämä koulutus auttaa tiimin jäseniä rakentamaan liiketoimintaansa ja jättämään jälkipolville pysyvän perinnön.

Toivotan kaikille mukavaa joulun aikaa perheen ja ystävien parissa. Tehdään yhdessä ensi vuodesta historiallinen!

Benjamin Clarholm-Anton
Pohjois-Euroopan General Manager
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us