Marraskuun huippurekrytoija


Marja-Liisa ja Juha Määttänen ajoivat yli 1 000 kilometriä kuulemaan Synergyn tuotteista ennen kuin he päättivät kokeilla niitä. Tapahtumasta on nyt lähes 5 vuotta. Nykyään Määttäset rakentavat Synergy-liiketoimintaansa väsymättä. He ovat asettaneet itselleen lyhyen tähtäimen tavoitteita noustakseen tasolta toiselle, ja jonain päivänä he toivovat saavuttavansa Team Directorin nimikkeen.

Marraskuussa Määttäset hankkivat kuusi uutta tiimin jäsentä ja nousivat Suomen uutterimmaksi rekrytoijaksi. Hienoa työtä!

Synergy on tehnyt molempiin Määttäsiin suuren vaikutuksen. Laadukkaiden tuotteiden ansiosta mahdollisille tiimin jäsenille on helppo antaa hyviä kokemuksia, ja loistava palkkio-ohjelma helpottaa taloudellisen vapauden saavuttamista.


Haluamme onnitella parivaljakkoa heidän tähänastisista saavutuksistaan Synergy-liiketoiminnan parissa. Epäilemättä he kertovat lukuisille ihmisille Synergyn tarjoamasta mahdollisuudesta ja tekevät ahkerasti töitä jättääkseen jälkipolville perinnön myös ensi vuonna.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us