Yhteenveto vuoden 2016 konferenssistaSynergy WorldWiden jokavuotinen Euroopan-konferenssi tuo yhteen tiimin jäseniä kaikkialta mantereelta. Tämänvuotinen konferenssi oli myös ensimmäinen askel koko maailman tiimin jäsenten yhdistämisessä saman sanoman ja saman tuotejärjestelmän kautta.


Wienin-konferenssi oli Euroopan Synergyn tähänastisista tapahtumista suurin. Paikalla oli lähes 1 500 jäsentä. Torstaista 22.9. alkaen Wiener Stadthalle kuhisi osallistujia, jotka odottivat malttamattomina pääsevänsä rekisteröitymään, tapaamaan vanhoja tuttuja ja myöhemmin astumaan tervetulovastaanoton punaiselle matolle. Toiminnantäyteinen vastaanotto olikin täydellinen aloitus konferenssille. Väen tanssittamisesta huolehti talon DJ, ja muuta viihdettä tarjosivat Mozart-imitaattori, ammattitanssijat, elävät patsaat ja karikatyyritaiteilijat.

Aiempien vuosien tapaan seuraavan päivän ensimmäinen tilaisuus alkoi kansallisparaatilla, jonka jälkeen Synergyn johtaja Dan Norman ja yrityksen perustaja Dan Higginson koskettivat yleisöä sanoillaan. He puhuivat Synergyn menneisyydestä ja tulevaisuudesta ja esittelivät menestyksen viisi kulmakiveä: kompensaatio-ohjelman, tuotteet, johtajuuden, yrityksen tuen ja liiketoimintajärjestelmän. Nämä viisi kulmakiveä nousivat esiin useita kertoja myöhemminkin menestyvän verkostomarkkinointiyrityksen rakennetta käsittelevissä esityksissä. Tilaisuus päättyi kenties koko konferenssin odotetuimpaan tapahtumaan – Elite Health -huipputason hyvinvointi ohjelman julkistamiseen. Toimitusjohtaja Greg Probert esitteli ohjelman ja siihen liittyvät puhdistukseen, vahvistamiseen ja suojaamiseen tarkoitetut tuotteet Synergyn tulevaisuutena. Tilaisuuden jälkeen tiimin jäsenet syöksyivät konferenssimyymälään ostamaan rajoitetun ajan tarjouksessa ollutta Purify -pakettia, joka myytiin loppuun alle kolme tuntia.


Toisen tilaisuuden alussa johtava tiedemies Matthew Tripp jakoi asiantuntemustaan ja kertoi, miten huipputason hyvinvointi on mahdollista saavuttaa mikrobiomin kautta. Hän valaisi Synergyn uuden puhdistuspaketin tuotteiden tieteellistä taustaa ja selitti, miten tuotteet puhdistavat mikrobiomia yhdessä ja erikseen. Seuraavaksi markkinointijohtaja Aaron McCain esitteli Synergyn uusia digitaalisia työkaluja: uudistettua verkkosivustoa, entistä yksinkertaisempia osto- ja rekisteröitymistoimintoja, uusia replikoivia sivustoja sekä helppokäyttöistä Pulse-portaalia, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Sitten oli Elite Honors -pätevöityjien ja Go Elite -bonuksen ansainneiden jäsenten tunnustusten vuoro. Tunnustuksia seurasi Pearl Executive Franz Friessin esitys. Franz on yksi Synergyn menestyneimpiä Elite Honors -klubilaisia, ja hän neuvoi paikallaolijoille, miten liiketoiminnan monistaminen onnistuu Elite Honors -liiketoimintamallin ja puhdistustuotepaketin avulla. Tilaisuuden ja päivän viimeinen esiintyjä oli Triple Presidential Executive Mark Comer, joka vertasi puheenvuoronsa aikana Euroopan Synergyn nykytilannetta Korean Synergyn tilanteeseen ennen markkinoiden räjähdysmäistä kasvua. Selkeän tuotejärjestelmän ja yhtenäisen sanoman ansiosta samanlainen kasvu on nyt Euroopan Synergyn ulottuvilla.


VIP-vastaanotto järjestettiin myöhemmin samana iltana hienostuneessa Imperial-hotellissa, joka tarjosi täydellisen ympäristön Synergyn eliitille. Vastaanotolla tyylikkäästi pukeutuneet uudet ja vanhat pätevöityjät pääsivät nauttimaan ihastuttavasta illallisesta muiden menestyneiden jäsenten sekä Synergyn johtajien seurassa.

Lauantain ohjelma alkoi vaatimustenmukaisuusjohtaja Richard Strulsonin erikoisesitelmällä Synergy-liiketoiminnan suojaamisesta. Kolmannen varsinaisen tilaisuuden käynnisti Double Presidential Executive Dianne Leavitt, joka puhui johtajuudesta inspiroivin sanoin. Ryhmä Euroopan menestyksekkäimpiä jäseniä osallistui paneelikeskusteluun, jossa käsiteltiin menestyksen viiteen kulmakiveen liittyviä aiheita. Sen jälkeen olivat vuorossa uusien Team Leader-, Team Manager- ja Team Director -jäsenten tunnustukset. Tilaisuuden päätti Euroopan-myyntijohtaja Carmelo D’Anzi, joka kertoi Synergyä koskevasta visiostaan ja rohkaisi koko yleisöä auttamaan sen toteuttamisessa omilla toimillaan.


Perinteiden mukaisesti neljännen tilaisuuden tähtiä olivat vuoden menestyneimmät tiimin jäsenet. Tilaisuuden alussa erikoisvieras Koreasta, ensimmäisestä Euroopan-konferenssistaan nauttinut Triple Presidential Executive Yun Tae Hwang, paljasti menestyksensä salaisuudet. Yleisö istui paikoillaan kuin naulittuna, kun Yun Tae kertoi, miksi hän on pärjännyt verkostomarkkinoinnin parissa niin loistavasti.  Vuoden rekrytoija ja vuoden liiketoiminnan rakentaja palkittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Euroopan-konferenssin historiassa. Myös viisi Team Elite -tason saavuttanutta jäsentä ja yhdeksän Legacy-palkinnon saajaa kutsuttiin lavalle. Sitten olivat onnitteluvuorossa uusimmat Million Dollar Clubin jäsenet, norjalaiset Øistein Bekkvang ja Stefan Patrik Kristoffersen, uudet Pearl Executivet Robert Suppan Itävallasta ja Teri Rigby Isosta-Britanniasta sekä Synergyn uusin Diamond Executive, Bart Woodcook Espanjasta.

Viimeisenä lavalle saapui Synergyn perustaja Dan Higginson. Hän kannusti kaikkia Euroopan-tiimin jäseniä levittämään sanomaa Elite Health -huipputason hyvinvoinnista ja nostamaan Synergyn verkostomarkkinointialan huipulle. Vuoden 2016 konferenssi oli Euroopan Synergyn lupaavan tulevaisuuden alkua. Kiitos kaikille paikalla olleille – teidän ansiostanne tapahtuma oli valtava menestys.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us