Uusi Diamond Executive: Bart Woodcook


Onnittelut Synergyn uusimmalle Diamond Executivelle, Bart Woodcookille!

Ennen Synergyn jäseneksi liittymistään Bart teki pitkiä päiviä rakentaen kaappeja Seattlen alueella Yhdysvalloissa. Tällöin hän oppi, miten tärkeää ajankäyttö ja uhraukset ovat menestyksen kannalta.

Bart on huomannut, että hänen kaapinrakennuksen parissa oppimansa asiat ovat hyödyksi myös verkostomarkkinoinnissa. Verkostomarkkinoinnin harjoittaminen edellyttää tiukkaa työmoraalia, vankkumatonta omistautumista omalle tiimille ja intohimoista suhtautumista yrityksen tuotteisiin. Bart noudattaakin omassa liiketoiminnassaan kaikkia näitä periaatteita. Synergyn jäsenenä se on alusta alkaen ollut helppoa, sillä yritys oli Bartille juuri oikea valinta.

Bart on osaltaan auttanut koko Synergyä menestymään, sillä hänen organisaationsa on edistänyt Euroopan Synergyn räjähdysmäistä kasvua. Ensimmäisten hektisten ja jännittävien Synergy-vuosiensa aikana Bart seikkaili liiketoimintansa vuoksi pitkin Eurooppaa. Jatkuva matkustelu hänen Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan Buckleyn-kotinsa ja Euroopan välillä johti lopulta siihen, että mies osti unelmakodin Espanjasta ollakseen lähempänä tiimiään. Diamond Executiven nimike on tulosta Bartin antaumuksesta, ja nyt hän on enää yhden askeleen päässä Presidential Executive -tasosta.

Synergy arvostaa Bartin jäsenyyttä suuresti. Mies on tärkeä kansainvälinen tiiminjohtaja. Hänen liiketoimintansa pohjautuu luottamukseen, vilpittömyyteen ja molemminpuoliseen kunnioitukseen, ja hänen intohimonsa Synergyä kohtaan paistaa hänen puheistaan aina, kun hän kertoo yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista muille.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us