Uusi Team Elite -jäsen: James Booth


Irlantilainen James Booth nyrkkeili mestaritasolla 17 vuoden ajan ja harrasti kamppailulajeja 20 vuoden ajan. Siksi hän tietää, kuinka suuri merkitys ravitsemuksella on suorituskyvyn kannalta. James tutustui Synergyyn vuonna 2010 ja huomasi pian, että yritys suhtautui ravintoaineiden laatuun yhtä vakaumuksellisesti kuin mies itsekin. Kilpanyrkkeilijänä James teki parhaansa omassa lajissaan, ja nyt hän pyrkii loistamaan liiketoiminnassaan. Hän on noussut tasolta toiselle tasaista vauhtia, ja elokuussa hänestä tuli Euroopan uusin Team Elite -jäsen.

James suoriutuu kaikesta, mihin hän sitoutuu – oli kyse sitten urheilusta tai liiketoiminnasta. Aloittaessaan kamppailulajien harjoittelun hän asetti tavoitteekseen mustan vyön. Synergyn jäseneksi liittyessään hän päätti saavuttaa executive-nimikkeen. Team Elite -tasolta tavoitteeseen ei ole enää pitkä matka.

Vaikka James ei enää vietäkään aikaa nyrkkeilykehässä, hänen keskittymiskykynsä ja mielenlaatunsa ovat ennallaan. Hän myös muistaa monet nyrkkeilijänä oppimansa asiat ikuisesti. Etenkin eräs seikka on jäänyt hänen mieleensä – se, kuinka tärkeää on luoda vakaa pohja. Tämä pätee niin nyrkkeilyyn kuin liiketoimintaankin.

Vasta nyrkkeilyn aloittaneet ihmiset eivät voi hypätä kehään ensimmäisellä harjoitteluviikollaan ja odottaa voittavansa. Se olisi suorastaan vaarallista. Sama periaate pätee Synergy-liiketoimintaan. Liiketoiminnan perustan rakentaminen voi viedä jonkin aikaa. Kun pohja on vankka, mahdollisuudet ovat kuitenkin rajattomat.

”Elämäni on muuttunut täysin niiden viiden vuoden aikana, jotka olen ollut mukana Synergyn toiminnassa”, James sanoo. ”Minulle maksetaan ponnisteluistani. Verkostomarkkinointi muistuttaa kovasti kaivostoimintaa. Alkuun kaivutyöhön kuluu päivittäin paljon aikaa. Sinnikkyydellä on kuitenkin mahdollista löytää kultasuoni.”
CONVERSATION

Instagram

Follow Us