Onnittelut 2015 Legacy voittajille!

Joka vuosi, tiimin jäsenet ovat ehdolla saamaan Synergyn arvostettuja ja haluttuja Legacy palkintoja. Palkintoluokkia on kolme: Hope of Synergy -palkinto, Dan Higginson Humanitarian -palkinto ja Foundation of Excellence palkinto.


Will Martin Hope of Synergy -palkinto
Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, joilla on kerrottavanaan Synergyn tuotteisiin, liiketoimintaan tai terveyteen liittyvä ainutlaatuinen ja inspiroiva tarina.


Roman Robeczko
Roman on Puolan Synergyn motivoituneimpia jäseniä. Hän tukee omaa tiimiään vankkumatta ja tietää, mitä sen jäsenet tarvitsevat menestyäkseen. Roman on eläkkeelle jäänyt armeijan majuri, ja ammattikokemuksensa ansiosta hän on erinomainen johtaja Synergy-armeijalle.

EBALI-tiimi – Bostjan Pilej ja Irena Kladivar
Tämä aviopari osoitti johtamiskykynsä jo alussa. Jotta Bostjan ja
Irena pystyisivät johtamaan tiimiään vielä paremmin, he ovat myös osallistuneet henkilökohtaisiin kehityskoulutuksiin. Heidän sinnikkyytensä ansiosta Synergy aloitti toiminnan Sloveniassa, ja heidän tukensa Slovenian-markkinoilla on ollut kullanarvoista. Pariskunta jättää Synergyn koulutuksia ja tapahtumia harvoin väliin, sillä heidän mielestään ne ovat menestyksekkään liiketoiminnan kulmakiviä. Tänä vuonna he osallistuivat Team Manager Academyyn kolmatta kertaa peräjälkeen, ja he ovat jo hyvää vauhtia pätevöitymässä Legacy Retreat -matkalle.

Helena Hemming
Helena sijoittui Race for Rome -kampanjassa suomalaisista korkeimmalle, ja hän pääsi SLM 10 -klubiin kummallakin kampanjakaudella. Hän on innoissaan SLMsmart-ohjelmasta, ja hän onkin auttanut monia saavuttamaan tavoitteensa tuotteiden avulla. Hän on valmis auttamaan kaikkia tapaamiaan ihmisiä, ja hänellä on erinomaiset edellytykset todelliseen menestykseen Synergy-liiketoiminnassa.

Jens Tamlagsrønning
Jensin vahvuudet ovat vilpittömyys ja uskollisuus. Hänen moraalinsa on korkea, ja hän on Synergyn eettisimpiä ja luotettavimpia jäseniä. Monet tuntevat hänet hallinnanhaluisena ihmisenä – mutta hyvällä tavalla. Jens on järjestelmällinen ja pikkutarkka, eikä hän jätä mitään sattuman varaan. Hän soittaa sponsorilleen mieluummin liian usein kuin liian harvoin. Hänen vaikuttavat esityksensä kuuluvat markkinoiden parhaisiin.


Linnéa Byrkjeland
Nuoresta iästään huolimatta Linnéa on roolimalli kaikille, joiden kanssa hän tekee yhteistyötä. Vaikka hän on kohdannut oman osansa vastoinkäymisistä, hän on pysynyt vahvana ja säilyttänyt positiivisen asenteen. Linnéasta on kehkeytymässä esimerkillinen tiimin johtaja. Hän jakaa aikaansa ja neuvoja auliisti, jotta myös muut löytäisivät terveellisemmät elintavat.

Humanitarian-palkinto
Tämän palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat auttaneet ihmisiä poikkeuksellisella tavalla niin Synergy WorldWidessa kuin sen ulkopuolellakin.

Claudio Luongo
Claudio tietää elävänsä siunattua elämää. Hän uskoo, että on tärkeää antaa yhtä paljon kuin on itse saanut – tai enemmänkin. Hän liittyi Synergyn jäseneksi edistääkseen perinnön jättämisen periaatetta, ja hän on osallistuu mielellään hankkeisiin, joissa hän voi auttaa vähäosaisia ja kertoa heille Synergyn liiketoimintamahdollisuuksista. Claudio järjesti omalla kustannuksellaan tapahtuman, jossa kerättiin varoja italialaiselle neuroblastoomajärjestölle. Kyseinen järjestö auttaa ihmisiä, joiden elämään tämä nuorilla lapsilla tavattava vaikea syöpä vaikuttaa. Sen sijaan, että Claudio olisi järjestänyt tapahtuman omissa nimissään, hän käytti Synergy WorldWiden nimeä.Foundation of Excellence -palkinto
Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat edistäneet Synergy WorldWiden toimintaa poikkeuksellisella tavalla.

Stella O’Shea
Stella on ylälinjan tarjoaman tuen ilmentymä. Hän auttaa niin oman tiiminsä jäseniä kuin muitakin liiketoiminnan harjoittajia. Hänellä on aina aikaa muille, ja hän on aina valmis pitämään esityksiä ja koulutuksia. Vuonna 2015 hän kehitti uuden Getting Started -koulutusohjelman, johon voivat nyt osallistua kaikki Ison-Britannian ja Irlannin tiimiläiset. Viimeisen vuoden aikana Stella on ylittänyt kaikki Synergyn tiiminjohtajaan kohdistuvat perusodotukset, ja hänen uutteruutensa ansiosta Ison-Britannian markkinat ovat nyt entistä vahvemmat.

Anna-Maija ja Hannu Kreivi
Tämä aviopari päätti nousta yhdessä Synergy WorldWiden huipulle. Määrätietoinen pariskunta on tehnyt kovasti töitä tavoitteidensa eteen ja auttanut myös muita tiiminsä jäseniä. Anna-Maija ja Hannu matkustavat jatkuvasti pitkin poikin Suomea levittäen Synergyn viestiä ja järjestävät tiiminsä jäsenille arvokkaita koulutuksia. Heidän visionsa menestyksestä on vankkumaton.


Anne Katrine Skilbreid
Uuttera Anne Katrine ei anna koskaan periksi eikä hyväksy kieltävää vastausta. Hän on luotettava ja pitää johdonmukaisesti yhteyttä kontakteihinsa ja alalinjaansa – hänen periaatteenaan on tukea alalinjaansa hyvinä kausina ja tukeutua ylälinjaansa huonoina. Anne Katrine on ammatiltaan sairaanhoitaja, mutta nykyään hän auttaa ihmisiä kokopäiväisesti Synergy-liiketoimintansa kautta.

Maurizio Biasci
Kahdenkymmenen verkostomarkkinoinnin parissa vietetyn vuoden jälkeen ihmiset jäävät usein eläkkeelle. Maurizio ei kuitenkaan kuulu tähän joukkoon. Kuusissakymmenissä hän päätti aloittaa elämässään uuden vaiheen. Synergyn periaatteet osuvat yksiin Maurizion elämänkatsomuksen kanssa, ja siksi hän panostaa liiketoimintaansa täydestä sydämestään. Tähän mennessä takana on kuusi vakaan kasvun kuukautta. Maurizio saavutti Team Directorin tason viidessä kuukaudessa, ja hänellä on uskollinen tiimi, joka palvoo häntä. Hän uskoo Synergyn tavoitteeseen ja tekee töitä väsymättä ja iloisesti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us