Esittelyssä tuoteuutuuksia – suklaanmakuinen SLMsmart ja Body Prime

Rooman-konferenssin antiin kuuluivat muiden jännittävien uutisten ohella suklaanmakuisen SLMsmart-ateriankorvikkeen julkaisu ja ilmoitus uuden Body Prime -tuotteen tulosta markkinoille tammikuussa 2016. Lue lisää näistä upeista uutuuksista ja kokeile niitä itse!

Suklaanmakuinen SLMsmart-ateriankorvike

Mitä jos suklaan syömisestä ei tarvitsisi tuntea huonoa omaatuntoa? Uusi suklaanmakuinen SLMsmart-ateriankorvike on valmistettu luonnonmukaisesta suklaasta ja kaakaojauheesta, ja se sisältää samat tutut ravintoaineet kuin vaniljanmakuinenkin vaihtoehto. Uusi, ihanan suklainen maku tuo vaihtelua painonhallintaohjelmaan.

Enää sinun ei tarvitse arvailla, mitä sinun kannattaa syödä. Synergyn suklaisen SLMsmart-ateriankorvikkeen avulla voit saavuttaa ihannepainosi. Tästä ravinteikkaasta pirtelöstä saat päivittäisen suklaa-annoksesi hyvien kaloreiden kera. Jokainen siemaus on silkkaa nautintoa.


HYÖDYT
  • Tasapainoinen yhdistelmä hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja, joista saat sopivasti energiaa kaikkina vuorokaudenaikoina
  • Antaa kylläisen tunteen useaksi tunniksi 
  • Sisältää hera-, soija- ja kaseiiniproteiineja, jotka tukevat lihasmassan kehittymistä
  • Sisältää fruktoosia, joka hillitsee verensokerin nousua paremmin kuin sakkaroosia tai glukoosia sisältävät ruoat 
TÄRKEIMMÄT AINESOSAT

Proteiineja

SLMsmart-ateriankorvikkeessa on kolmea proteiininlähdettä: heraa, soijaa ja kaseiinia. Proteiinit edistävät lihasmassan kasvua ja helpottavat lihasmassan säilyttämistä. Heraproteiinin aminohapot siirtyvät vereen lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Seuraavaksi ovat vuorossa soijaproteiinin aminohapot ja viimeiseksi kaseiiniproteiini. Yhdessä nämä tehokkaat ainesosat jättävät kehosi kylläiseksi ja valmistavat sen päivän askareisiin.

Energiaa

SLMsmart-ateriankorvikkeen terveelliset hiilihydraatit on kehitetty tehostamaan aineenvaihduntaa ja antamaan sinulle riittävästi energiaa päivän tarpeisiin. Sen ainesosista esimerkiksi maltodekstriini, rapsiöljy ja auringonkukkaöljy auttavat sinua ylläpitämään energiatasoasi, pysymään kylläisenä ja saavuttamaan ihannepainosi.

Vitamiineja ja mineraaleja

SLMsmart-ateriankorvikkeessa on samoja tärkeitä ravinteita kuin tasapainoisessa ateriassakin – esimerkiksi kalsiumia, rautaa, kaliumia ja B-vitamiineja. Siksi se on tehokas vaihtoehto tavalliselle aamiaiselle, lounaalle tai päivälliselle.

TÄÄLLÄ voit tutustua suklaanmakuisen SLMsmart-ateriankorvikkeen tietolehtiseen.
TÄÄLLÄ uusi hinnasto

Body Prime


Synergyn kaikkien aikojen ensimmäinen Hughes Center for Research and Development -keskuksessa kehitetty ja testattu tuote tulee markkinoille tammikuussa 2016.

Rooman-konferenssissa tuote oli kaikkien osallistujien ostettavissa rajoitetun ajan. Nyt on hyvä aika valmistautua Body Primen viralliseen markkinoille tuloon tutustumalla siihen huolellisesti. Jos kuulut niihin onnekkaisiin, jotka ostivat tuotetta konferenssissa, kokeile sitä. Tällöin pystyt kertomaan siitä muille asiantuntevasti.

Body Primea testasi joukko vapaaehtoisia, jotka nauttivat sitä ohjeiden mukaisesti ja raportoivat tuloksista Synergyn lääketieteelliselle ja tieteelliselle toimikunnalle. Uusi ja ainutlaatuinen Body Prime on kehitetty nimenomaan Euroopan-markkinoille.

MITÄ BODY PRIME ON?

Body Prime on tehokas apu terveitä elintapoja noudattaville ihmisille – niin vasta paremmat elämäntavat omaksuneille henkilöille kuin niillekin, jotka tuntevat jääneensä polkemaan paikoilleen.  Tuote sisältää runsaasti magnesiumia, joka tukee kehon normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. Body Primen tärkeimmät ainesosat ovat tutuista hedelmistä saatavat omenapektiini ja luumujauhe, joten tuote on tehostaan huolimatta hellävarainen. Sen vaikutukset alkavat vähitellen.

TÄÄLLÄ voit tutustua Body Prime -tietolehtiseen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us