Legacy Retreat 2016

Synergyn seuraava Legacy Retreat -matka vie meidät jälleen läntiselle pallonpuoliskolle, yhteen Pohjois-Amerikan legendaarisimmista trooppisista kohteista – Havaijille.Pätevöityneet tiimin jäsenet pääsevät nauttimaan Havaijin suurimmalla saarella, Konalla, sijaitsevan Hilton Waikoloa Villagen rentouttavasta ilmapiiristä 7.-11.1.2016.

Konan rannikko kuuluu Havaijin suosituimpiin matkakohteisiin. Vehreiden kahvinviljelysmaiden ja meriseikkailuihin houkuttelevien rantojen keskellä ei ole vaikea ymmärtää, mikä paikasta tekee niin erityisen. Waikoloan kylässä on mahdollisuudet kaikkeen Puʻuhonua o Hōnaunau National Historical Park -kansallispuiston temppelien ja kalliopiirrosten tutkimisesta rentoutumiseen Tyynenmeren auringon alla. Palkitse siis itsesi trooppisella seikkailulla!

Legacy Retreat 2016 -matkalle voi pätevöityä 1.1.–31.12.2015 välisenä aikana. Napsauta tästä ja lue, mitä pätevöitymiseen tarvitaan.

Synergy-tiimin jäsenenä saat nyt hyviä uutisia! Tästedes voit nimittäin seurata Legacy Retreat -pistesaldosi karttumista kirjautumalla Pulse-tilillesi.

Katso myös Dubaissa kuvattu Legacy Retreat 2015 -video, josta saat esimakua siitä, mitä on luvassa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us