UUSI PÄÄJOHTAJA SYNERGY WORLDWIDELLE

Hyvät Synergy-tiimin jäsenet

Nature’s Sunshine Products tiedotti 15.12. yhtiön sisäisestä muutoksesta, jonka tarkoituksena on keskittää tärkeimpiä voimavaroja alueille, joissa nähdään tulevina vuosina suurimmat kasvun mahdollisuudet.

 Yksi osa muutosta on Wynne Robertsin nimitys Synergy Worldwiden pääjohtajaksi. Wynne Robertsin tehtävänä on vastata sekä Synergy WorldWiden liiketoiminnasta että NSP:n liiketoiminnasta Keski- ja Itä-Euroopassa ja Venäjällä. Dan Norman jatkaa Synergy WorldWiden toimitusjohtajana, jossa hän on tehnyt hyvää työtä.

Miksi tämä muutos haluttiin tehdä?

Muutoksen tarkoituksena on vauhdittaa kasvua ja hyödyntää koko potentiaalimme.

Viime vuosien aikana Synergy WorldWiden liikevaihto on kaksinkertaistunut ja liikevoitot kaikkialla maailmassa ovat kasvaneet. Synergy on vetänyt puoleensa osaavia ihmisiä ja yhtiön johdon sekä tiimin jäsenten välille on kehittynyt hieno yhteistyön kulttuuri. Kaikki Synergyn toiminnassa mukana olevat uskovat, että yhtiöllä on mahdollisuuksia vielä paljon nykyistä
suurempaan menestykseen.

Kun katsomme tulevaan, Synergy jatkaa toimintaa 29 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, panostaen markkinaosuuksien kasvattamiseen näillä markkina-alueilla sekä avaten uusia maita. Tämä - maantieteellisen laajentumisen tarjoama mahdollisuus yhdistettynä lisääntyneeseen kysyntään, sekä laadukkaita tuotteitamme, että tarjoamaamme joustavaa liiketoimintamahdollisuutta kohtaan - tuo innostavan ja ennennäkemättömän mahdollisuuden meille kaikille.

Wynne Robertsin terveiset:

”Olen viimeisten kolmen vuoden aikana oppinut arvostamaan ja kunnioittamaan valtavasti Synergyn saavuttamia tuloksia sekä henkilöitä, jotka ovat rakentaneet tämän upean liiketoiminnan. Näihin ihmisiin kuuluvat Synergyn perustaja Dan Higginson, Presidential Executivet, ylemmät tiimin jäsenet, toimitusjohtaja Dan Norman ja hänen tiiminsä. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen yrittäjähenkinen yhteistyön kulttuuri, ihmisten auttaminen sekä iloinen ja energinen ilmapiiri. Ja uskon näiden olevan tulevaisuudessa Synergylle yhä merkittävämmät kilpailuvaltit. Olen täysin vakuuttunut siitä, että edessämme on paljon huimia mahdollisuuksia, ja minulle on kunnia liittyä tiimiinne. Odotan jo, että pääsen tapaamaan monia teistä Dubaissa ensi viikolla. Rakennamme yhdessä juuri niin suuren tulevaisuuden kuin haluamme.

Dan Normanin terveiset:

”Olen saanut tehdä läheistä yhteistyötä Wynne Robertsin kanssa nyt kolme vuotta, ja hänen johtajuustaitonsa, sitoutumisensa ja visionsa ovat tehneet minuun vaikutuksen. Yhdessä Wynnen uuden roolin, hänen visionsa sekä yhtiömme pätevän henkilöstön avulla asetamme Synergyn voimakkaan kasvun tilaan tarjotessamme tuotteitamme ja liiketoimintamahdollisuutta ympäri maailman."

Dan Higginsonin terveiset:

”Mielestäni Wynnen osaamisen keskittäminen täysipäiväisesti Synergyyn on lopullinen todiste siitä, että NSP on todella sitoutunut Synergyn tulevaisuuteen.”

Terveyttä, onnea ja menestystä vuodelle 2015 toivottaen

Wynne & Dan

CONVERSATION

Instagram

Follow Us