Pistejahti Roomaan on alkanut

Lenkkarit jalkaan, tiimiläiset! Ota päämääräksi vuoden 2015 konferenssi Roomassa ja osallistu Synergyn Race for Rome -kampanjaan!

Race for Rome -kampanja perustuu liiketoiminnan rakentamisen perusperiaatteisiin. Työskentelemällä näiden perusaktivitettien parissa  Synergy-liiketoimintasi kannattavuus pitkällä aikavälillä kasvaa ja saat hankittua tästä Race for Rome-kampanjasta matkarahaa Roomassa järjestettävään Euroopan-konferenssiin. Kampanja perustuu siihen, että kerrytät pisteitä kuukausittain joka kerta kun sponsoroit uusia, kun saavutat uuden pin-tason  ja kun henkilökohtaisesti sponsoroimasi jäsen saavuttaa uuden pin-tason. Uutta tämän vuoden kampanjassa on, että voit kerätä pisteitä myös ansaitsemalla SLMsmart- ja 2x2-kampanjabonuksia.

Kampanja on voimassa 1.1.–31.8.2015. Kampanjan aikana Synergyn Euroopan alueen (Star-Team Director -tasolla olevat) tiimin jäsenet kisaavat paikasta 125 parhaan joukossa ja konferenssimatkaa varten myönnettävistä käteisbonuksista*. Tämän vuoden kampanjassa palkitaan siis 25 tiimin jäsentä enemmän kuin aiempina vuosina.  • sijat 1-25: 1.000 €
  • sijat 26-50: 750 €
  • sijat 51-75: 500 €
  • sijat 76-100: 400 €
  • sijat 101-125: 300 €

Tiimin jäsenet voivat seurata menestystään blogissa ja arvioida, kuinka paljon heidän täytyy lisätä vauhtia. Pisteet päivitetään viikoittain.

Pisteiden ansaitseminen

Napsauttamalla tästä pääset tutustumaan kampanjan tarkempiin tietoihin.

Race for Rome -kampanjan kuukauden top 10


Lisää palkintoja luvassa! Sen lisäksi, että 125 parhaan joukkoon päässeet ansaitsevat rahaa, kunkin kuukauden kymmenen eniten pisteitä kerännyttä jäsentä palkitaan1.1.–31.8.2015 välisenä aikana. Palkintoihin kuuluu arvokkaita Apple-tuotteita, konferenssilippuja ja Synergy-tuotteita.

Top 10 -kuukausipalkinnot:

1. Kolmen yön hotellimajoitus + konferenssilippu
2. iPad Mini + konferenssilippu
3. iPod Touch + konferenssilippu
4. iPod Nano + konferenssilippu
5. iPod Shuffle + Synergy-treenipyyhe + konferenssilippu
6. Synergy-näytepaketti, johon kuuluu yksi ProArgi-9+-pakkaus, yksi e9-pakkaus, yksi Mistify-pakkaus, yksi PhytoLife-pakkaus ja yksi SLMsmart -ateriankorvikepakkaus
7. V3-pakkaus
8. Kaksi SLMsmart-pakkausta + yksi e9-pakkaus
9. Synergy-kansio + Synergy-kynä
10. Synergy shaker-pullo + Synergy-päähine

Onnea pisteiden keruuseen! Odotamme jo tapaamista Roomassa.

Race for Rome: kysymyksiä ja vastauksia

K. Milloin palkkiot maksetaan?

V.  Tiimin jäsenten, jotka sijoittuvat 125 parhaan joukkoon ja jotka ansaitsevat matkarahaa konferenssimatkaa varten, tulee ostaa lippu konferenssiin viim. 31.8.2015. Heidän tässä kampanjassa ansaitut palkkionsa maksetaan syyskuun 2015 komissioiden yhteydessä.*

Huom. Tiimin jäsenten täytyy olla mukana vuoden 2015 konferenssissa, jotta he saavat pitää palkkionsa. Jos henkilö ilmoittautuu konferenssiin mutta ei saavu paikalle, hänen palkkionsa vähennetään tulevista komissioista.

Kannattaa ottaa tavoitteeksi päästä niiden harvojen joukkoon, jotka lähtevät Roomaan 1.000 euroa rikkaampina. Juuri nyt on paras hetki varmistaa paikka huipulla.

K. Kuinka kuukausipalkinnot lunastetaan? 

V. Hotellimajoitus ja konferenssiliput varataan aina seuraavan kuukauden aikana sen jälkeen kun Top 10 -voittajat on vahvistettu.  Asiakaspalveluedustajat ottavat voittajiin yhteyttä ja varmistavat toimitusosoitteet, ja palkinnot toimitetaan vahvistuksen jälkeen. Onnea pisteiden keruuseen!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us