Presidential Executive Dane Iorg Suomen Kick Off -tapahtumassa 17.1.2015!Presidential Executive Dane Iorg on ollut mukana Synergy WorldWidessa alusta asti ja menestynyt hyvin. Hän uskoo vahvasti, että positiivisen asenteen säilyttäminen on vaikuttanut oleellisesti hänen menestykseensä, ei ainoastaan Synergy WorldWidessa vaan koko elämässään. 

Dane antaakin ohjeeksi, että "Riippumatta siitä mikä tavoitteesi on, päätä ettet anna periksi. Sulje silmäsi ja korvasi epäileviltä puheilta ja päätä, että aiot menestyä vaikka mikä olisi."

Keskeinen asia, joka Danen mukaan johtaa hyviin tuloksiin on se, että tekee tavoitteeseen johtavia aktiviteetteja joka päivä. Dane jakaa tälläkin hetkellä aktiivisesti tietoa Synergystä ja suosittelee kaikkia kertomaan edelleen näistä suurenmoisista tuotteista sekä siitä, miten Synergyn avulla on mahdollista rakentaa fyysistä ja taloudellista hyvinvointia. "Kouluttaudu hyvin, hanki tietoa tuotteista ja opettele mitä niistä voit kertoa, käy läpi koulutusmateriaali mm. kuuntele webinaareja sekä osallistu tiimipuheluihin. Mitä enemmän sinulla on tietoa ja kokemusta, sitä paremmin pystyt viestimään tästä upeasta mahdollisuudesta”, Dane opastaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Suomen tärkeimpään Synergy -tapahtumaan eli Suomen Kick Offiin ja tavata myös Dane Iorg. Onko sinulla jo lippu hankittuna?

Osta lippusi tästä.

Nähdään Helsingissä lauantaina 17.1.2015!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us