ProArgi-9+ voittaa arvostetun palkinnon Puolassa

Tämän vuoden huhtikuussa ansioitunut ryhmä Puolan terveydenhuollon ja lääkintä-alan huippuammattilaisia kokoontui vuosittaiseen Golden Otis -palkintoseremoniaan. Tässä seremoniassa Synergy WorldWiden Puolan ja Tšekin tasavallan toimitusjohtaja Radek Baszynski otti vastaan Golden Otis Award of Trust -palkinnon yhtiömme puolesta.Golden Otis -organisaatio myönsi tämän palkinnon Synergylle tunnustuksena siitä, että ProArgi-9+ on laadukas tuote, johon kyselyyn osallistuneet ammattilaiset, kuluttajat ja potilaat eri puolita Puolaa luottavasti suuresti. Organisaation mukaan ProArgi-9+ -tuotteen tiede ja teho julistettiin luotettavuuden lisäksi myös miesten ja naisten "tarvitsemaksi" eri puolilla maailmaa.

"Tänään saamamme Golden Otis Award of Trust 2014", sanoo Baszynski, "toimii jälleen uutena vahvistuksena tuotteidemme laadusta. Olen erittäin iloinen vastaanottaessani tämän palkinnon. Tämä vahvistaa entisestään motivaatiotamme etsiä terveyden ja ravitsemuksen kannalta parhaita ratkaisuja."

Golden Otis -organisaation puheenjohtaja Pawel Krus huomautti, että palkinto "on Puolan suurin ja vanhin kuluttajapalkinto".


Me Synergy WorldWidessä lähetämme vilpittömät kiitoksemme Golden Otis -organisaatiolle siitä, että se on tunnistanut sitoumuksemme terveyteen ja laatuun ja myöntänyt meille tämän upean palkinnon.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us