Synergy Euroopan huippuvuosi – näin me teemme senKlikkaa tästä, nähdäksesi tämän artikkelin ja muut artikkelit meidän neljännesvuosittaisesta Legacy Magazinesta.

Stewart Rutter, Synergy Worldwiden myynnin varatoimitusjohtaja 


Kevät lähestyy ja  vähitellen päivät pitenevät ja lämpenevät. Tämä on hienoa vuodenaikaa, joka valaa meihin uutta optimismia ja elämäniloa. Tämä tunne ei koske ainoastaan omaa elämääni, vaan erityisesti Synergyn liiketoimintaa.

Stewart Rutter, Visepresident for salgsavdelingen 
Vuosi 2014 on lähtenyt liikkeelle hienojen tapahtumien merkeissä. Nämä tapahtumat ovat koonneet yhteen runsaasti Synergyn tiimijäseniä yhteisten visioiden ja uusien näköalojen ääreen. Havaijin Legacy Retreat-tapaaminen aloitti vuoden Synergy-tapahtumat. Huipputiiminjohtajat eri puolilta maailmaa kokoontuivat juhlimaan yhteisiä saavutuksia ja suunnittelemaan tulevaisuutta  luonnonkauniissa ympäristössä. On aina yhtä hienoa tutustua tiiminjohtajiimme, jotka ovat äärimmäisen innostuneita työstään ja liiketoiminnastaan. Ja on aina yhtä hienoa, että joka puolella maailmaa pystymme muuttamaan ihmisten elämää parempaan suuntaan. En voi kuvitella parempaa tapaa aloittaa vuotta kuin viettää viikko työlleen omistautuneiden tiiminjohtajien kanssa Havaijilla.

Seuraavaksi käynnistimme alueelliset ja kansalliset Kick Off -tapahtumat, joissa lanseerasimme uusia bonus- ja tuotekampanjoita. Synergyn perustaja Dan Higginson osallistui näihin koulutustitilaisuuksiin Suomessa, Saksassa ja Norjassa. Järjestimme myös erittäin onnistuneet tilaisuudet Dublinissa, Lontoossa, Espanjassa ja Puolassa. Viimeisin Kick Off -tilaisuus oli uusimmalla markkina-alueellamme Italiassa. Kaiken kaikkiaan yli tuhat ihmistä kokoontui kuuntelemaan Synergyn tarinaa ja juhlimaan vuoden 2014 tavoitteita ja uutuuksia.


Tästä vuodesta on tulossa historiallisen hyvä vuosi Synergy Euroopalle. Olemme luoneet pohjan vuoden 2014 kasvulle ja menestykselle ahkeralla työllä ja omistautumisella asiallemme. Käynnistimme 2x2-bonuskampanjan vuodeksi kaikilla markkina-alueilla. Tämä  jatkuvan rekrytoinnin ja sponsoroinnin kannustin auttaa varmasti kasvattamaan ansioita ja bonuksia. Lanseerasimme Barcelona Top 100 -kampanjan, joka palkitsee tiimijäseniä toiminnasta ja liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä erityisen pistejärjestelmän avulla. Sata eniten pisteitä saanutta henkilöä hankkii matkarahaa ja saa tunnustuksen Barcelonan konferenssissa syyskuussa.

Barcelonan konferenssista tulee mahtavin tähänastisista Synergyn tapahtumista Euroopassa. Julkaisemme siellä uusia tuotteita ja ohjelmia, jotka varmasti kiinnostavat kaikkia paikalla olevia. Esittelemme Synergyn tulevaisuudennäkymiä, jotka näyttäytyvät rohkaisevina ja kannustavina kaikille Synergy-toiminnassa mukana oleville: tämä on sinun yhtiösi. Tulethan mukaan Barcelonan konferenssiin, sillä näin sinulla on tilaisuus näyttää esimerkkiä ja osoittaa, miten tärkeää liiketoimintasi menestys sinulle on. Tiimijohtajana et tyydy tulemaan paikalle yksin, vaan kutsut myös tiimisi mukaan.

Eräs johtajuutta kuvaava sitaatti merkitsee minulle erityisen paljon: "Jos toimintasi saa ihmiset unelmoimaan, oppimaan, toimimaan ja kasvamaan ihmisinä, olet oikea johtaja."

Olen varma siitä, että Barcelonan konferenssista saat eväitä edellä kuvatun kaltaiseen oikeaan johtajuuteen. Älä jää pois tästä tapahtumasta!     

Olemme nyt optimistisempia ja luottavaisempia yhtiömme tulevaisuuteen kuin koskaan aikaisemmin, ja meillä on tähän täysi syy. Maailmanlaajuinen liiketoimintamme jatkaa kasvuaan, ja yhä useammat suurenmoiset ihmiset jakavat yhtiömme toiminta-ajatuksen: Leave a Legacy – jätä maailmalle perintö. Kiitämme teitä sitoutumisestanne ja lujasta työstänne kehittäessänne Synergy-liiketoimintaa niin yksityisesti kuin yhdessäkin. Ennen kaikkea kiitämme kaikkia siitä, miten hienosti edustatte yhtiötämme joka päivä.

Toivottavasti minulla on tilaisuus tavata mahdollisimman monia teistä lähitulevaisuudessa.

Parhain terveisin,

Stewart

CONVERSATION

Instagram

Follow Us