Barcelonan konferenssin hotellihuoneet menevät nopeasti!


Barcelonan liike-elämässä syyskuu on vuoden kiireisintä aikaa. Lomakauden päätyttyä monet yritykset pitävät konferensseja ja kokouksia, ja suuret hotellit ovat usein täysin varattuja.

Onneksi olemme pystyneet varaamaan alennushinnalla huoneita kolmesta konferenssipaikan lähellä olevasta hotellista. Sinun on kuitenkin toimittava nopeasti, koska nämä hotellit eivät pidä kaikkia varaamiamme huoneita meille varattuna konferenssin alkamiseen asti.

Jokaisella hotellilla on omat päivämääränsä varauksiemme peruuttamiseen, ja näiden päivämäärien jälkeen suuri osa varaamistamme huoneista vapautetaan muille varattavaksi. Nämä päivämäärät lähestyvät nopeasti!

Hotellivarauksiemme peruuntumispäivämäärät:

NH Constanza: 21. huhtikuuta
Juan Carlos Hotel: 25. toukokuuta
Princess Sofia Hotel: 7. heinäkuuta

Näiden päivämäärien jälkeen emme voi enää taata huoneita ja alennushintoja. 

Vaikka hotellihuoneiden varaaminen on mahdollista näiden päivämäärien jälkeenkin, älä ota riskiä. Sadat Synergy-tiimien jäsenet ovat jo varanneet hotellihuoneensa Barcelonassa.

Joten älä viivyttele! Varaa hotellihuoneesi nyt kun haluamasi huoneen saanti alennettuun hintaan on vielä mahdollista. Napsauta tästä kaikkien hotellitietojen katsomiseksi.

Odotamme innolla tapaamistamme tämän vuoden konferenssitapahtumassa 25.–27. syyskuuta!CONVERSATION

Instagram

Follow Us